FUTBOL

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Serhat Deniz ile futbolcularımızdan galibiyet açıklaması

12 Mart 2023 Pazar 14:57

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın, ligin 17. haftasında Amed Sportif Faaliyetleri 4-0’la geçtiği mücadelenin ardından Teknik Direktörümüz Serhat Deniz ile oyuncularımız, Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu.

Teknik Direktörümüz Serhat Deniz: Oyunun üstünlüğünü elimize aldık ve 3 puanı kazanan taraf olduk

Galibiyeti değerlendiren Teknik Direktörümüz Serhat Deniz, “Bugün sahada mücadele eden tüm oyuncularımızı tebrik ederim. Biz bugün 3 puanı kazanan taraf olduk ama bunun daha iyisini yapabiliriz, daha iyi oynayabiliriz. Bugünkü maç psikolojik anlamda da bizim için oldukça önemliydi. Play-offlar öncesi belki de son ciddi sınavımız olduğunu söyleyebiliriz. Bugün 3 puandan daha fazla kazandığımız bir şey var o da taraftarımızdı. Bizi desteklemek için buraya geldiler ve teşekkür ederim. Onların burada, yanımızda olmaları bize güç katıyor. Oyuna baktığımızda da ilk dakikalarda istediklerimizi yapamadık ama daha sonraki süreçte oyunun üstünlüğünü elimize aldık ve 3 puanı kazanan taraf olduk. Takımımız play-offlarda daha iyi olacak. Bundan eminim. Bu sene takımımızı başarıya götüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Fatma Kara Şahinbaş: Çok güzel bir maç oldu

Sahada olmayı, mücadele etmeyi özlemiştim. Çok mutluyum. Takım arkadaşlarımı, rakip takımı tebrik ederim. Çok güzel bir maç oldu. Buradan güzel bir galibiyetle ayrıldık.

Göknur Güleryüz: Güzel bir galibiyet

Taraftarlarımıza buraya gelip bize destek oldukları için teşekkür ederim. Rakibimizin ve takım arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık. Güzel bir galibiyet oldu.

Alice Kusi: Bugün galip gelmeyi çok istedik

Buraya gelmeden önce çok hazırlandık. Taraftarlar da maç boyunca bizi destekledi. Bu da bizim için itici güç oldu. Bu anlamda onlara da teşekkür etmek istiyorum. Bugün galip gelmeyi çok istedik ve galip geldik.