FUTBOL

Fenerbahçe Petrol Ofisi 8-0 Konak Belediye Spor

18 Ocak 2023 Çarşamba 14:00

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 12. hafta mücadelesinde Konak Belediye Spor’u ağırladı.  Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 8-0 galip ayrılan Takımımız, bu sezonki en farklı galibiyeti aldı ve puanını 25’e yükseltti. Gollerimizi Coleman (3), Busem (2), Ecem, Cansu Kara ve Nazlıcan kaydetti.

Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda oynanan maça takımımız; Göknur, Cansu K, Narin, Nina, Dembele, Yaşam, Meryem, Ecem, Faustina, Coleman ve Busem on biri ile başladı.

6. dakikada Dembele’nin savunma arkasına attığı uzun topta kaleci ile savunma arasına giren Coleman, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.  

21. dakikada Faustina soldan içeri girdi ve şutunu çekti. Kaleciden dönen topu Busem ağlara gönderdi.

49. dakikada soldan Faustina’nın taşıdığı topla ön direkte buluşan Coleman, kendisinin ikinci takımımızın üçüncü golünü attı.

50. dakikada Busem ceza alanı içinde topu ağlara gönderdi ve kendisinin ikinci takımımızın dördüncü golünü kaydetti.

56. dakikada Ecem ceza alanına içine çalımlarla girdi ve topu sol köşeden ağlarla buluşturdu.

74. dakikada ortada sahadan aldığı topu ceza alanına kadar süren ve meşin yuvarlağı ağlara gönderen Coleman, kendisinin üçüncü takımımızın altıncı golünü attı.

79. dakikada Ülkü’nün pasında ceza alanı içinde topla buluşan Cansu Kara, topu ağlarla buluşturdu.

82. dakikada Coleman’ın asistine sahneye çıkan Nazlıcan, skoru 8-0’a getirdi.
 
Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, 13. hafta maçında 22 Ocak Pazar günü deplasmanda Bitexen 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’nü konuk olacak.  


Basın Fotoğrafları