FUTBOL AKADEMİ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Heyeti Futbol Akademimizi ziyaret etti

25 Mayıs 2023 Perşembe 15:13

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Heyeti, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Altyapı Akademilerinde Türkiye Modeli oluşturmak ve sürdürebilmek adına gerçekleştirdiği kulüp akademileri ziyaretleri çerçevesinde, yetiştirdiği ve bünyesine kattığı sporcularla geleceğin Fenerbahçe’sinin temellerini oluşturan ve Türk sporuna katkı sağlayan Futbol Akademimizi ziyaret etti.  

İlk olarak sabah saatlerinde Fikirtepe’de bulunan tesislerimizi ziyaret eden Büyükekşi’ye, Futbol Akademiden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Özaktaç, Futbol Akademimizin Genel Koordinatörü Tahir Karapınar, teknik ve idari kadromuz ile antrenörlerimiz eşlik etti. Burada yapılan incelemeler esnasında Yöneticimiz Özgür Özaktaç tarafından bilgilendirilen Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyet ardından Kulübümüze geçtiler.

Kulüp binasında Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından karşılanan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkanımız Ali Y. Koç ile deprem bölgesine yapılan konteyner bağışının imza törenine katıldı.

Sonrasında Başkanımız Ali Y. Koç ile birlikte Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimize geçen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Yönetim Kurulu Üyelerimiz de eşlik etti. Burada sporcularımız, teknik ve idari kadromuzla bir araya gelen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademimizle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Ziyaretin sonunda toplu fotoğraf çektirildi.

Basın Fotoğrafları