FENERİUM

FENERIUM ORDU’DA! KARADENİZ BÖLGESİ'NİN 2. MAĞAZASI YENİ KONSEPTİ İLE AÇILDI

26 Mayıs 2023 Cuma 19:07

Taraftar mağazacılığının lider kulüp markası Fenerium, armaya gönül veren her yaştan taraftarını lisanslı ürünlerle buluşturmaya devam ediyor. Karadeniz bölgesindeki ikinci mağaza yeni konseptiyle Ordu’da açıldı.

2023 yılında mağaza yatırımlarına devam eden Fenerium, yeni konsept mağazacılık anlayışıyla taraftar mağazacılığında öncü ve lider marka olma yolunda devam ediyor. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bulunan  ve ocak ayında yenilenen Maraton mağazasının küçük bir benzeri niteliğindeki Ordu mağazası, kapılarını bugün taraftarlarımıza  açtı.

Mağazanın açılış törenine Fenerium Genel Müdürü Bahadır Baştüzel ve Fenerium Satış Müdürü Emre Arslan’ın yanı sıra Altınordu İlçe Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu, Ordu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Melih Acar, SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay ile Ordu İl Gümrük Müdürü Kadir Kutlu da katıldı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Fenerium Genel Müdürü Bahadır Baştüzel, “Karadeniz bölgesinde Samsun’dan sonra açtığımız Ordu Fenerium mağazamızla yeni konsept anlayışımızı tekrar taraftarımızla buluşturuyoruz. Tüm Ordulu taraftarlarımızı bekliyoruz. Mağazamızdaki dijital deneyim alanları, stadımızda yer alan Maraton Fenerium mağazamızla aynı konseptte tasarlandı. Mayıs ayı  itibarıyla 29 ilde 72 Fenerium mağazasına sahip olduğumuz için  gurur duyuyoruz. Karadeniz bölgesinde, Samsun’dan sonra 2. mağazamız olan Ordu mağazamız, tüm Türkiye genelinde yeni konsept ile açılan 3. mağazamız oluyor. Bizim için burayı özel kılan ve heyecanlandıran nokta, mağaza içerisinde taraftarlarımızın maç öncesi yayınlanan ilk 11 ile kendi ismiyle fotoğrafını çekebileceği ve takımımızla birlikte dijital ekranlardan fotoğraf çekerek yaşayacağı dijital deneyim alanlarını sunuyor oluşumuz. Bu mağazayı planlarken taraftarlarımız için deneyim alanları bulunsun istedik, Ordulu taraftarlarımızın bu yönden şanslı olduğunu söyleyebilirim. Bundan sonra açacağımız mağazalarda da benzer yeniliklerimizi taraftarlarımıza sunmaya gayret edeceğiz. Ordulu tüm taraftarlarımızı yenilenen yüzümüz ve dijital deneyim alanları sunduğumuz yeni mağazamıza mutlaka bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Basın Fotoğrafları