FENERİUM

Fenerium 2023-2024 Sonbahar/Kış Koleksiyon Tanıtım ve Satış Toplantısı 12-13 Nisan Tarihlerinde Gerçekleşti!

18 Nisan 2023 Salı 17:05

Fenerium yöneticileri, mağaza müdürleri, bayiler ve lisanslı iş ortaklarının katılımıyla Fenerium 2023-2024 Sonbahar/Kış Koleksiyon & Satış Toplantısı, özel bir etkinlikle Serkan Acar Resort and Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde düzenlendi. Toplantıda, giyim ürünlerinin yanı sıra çanta, aksesuarlara ek olarak lisansiye ürünleri de katılımcıların beğenisine sunuldu.

Tanıtılan koleksiyonun temaları arasında Tribün, Kolej, Trend, Aktif ve Club yer alıyor. Tribün teması, maç günlerinin heyecanını ve coşkusunu derinden hisseden ve bu hislerini dışarı vurmak isteyen taraftarlar için hazırlandı. Tribünlerde yer almasa da, her zaman her yerde desteğini ifade etmek isteyen taraftarlarımız sarı ve lacivert renklerin baskın olduğu, 6 renk logomuzun kuvvetle vurgulandığı bu temayı yine çok beğenecekler. Kolej temasında ise bir birine yakın veya tona ton renklerin kullanıldığı, kolej fontlarıyla bütünleşen bir tarz tercih edildi. Bu koleksiyonda günlük hayatta rahat giyilebilecek ürünler yer alıyor. Trend teması altında, modadaki gelişmelerden esinlenen grafiklerin, renklerin, kalıpların ve ürünlerin özellikle belirlendiği bir koleksiyon sunuldu. Günlük yaşantısında rutin olarak spora ve sportif yaşam tarzına uygun ürünleri tercih eden taraftarlarımız ise Aktif teması altında bu arayışlarına yanıt bulabilecek. İş hayatında, ofis ortamında gururla Fenerbahçeliliğini dışa vurmak isteyen taraftarlarımız ise minimal bir “yeşil palamut” logosu ile rahatlıktan da ödün vermeden şık olabilmenin farklılığını hissedecekler.

Koleksiyonda bulunan 350 parça ürün, özel bir defile ile tanıtıldı. Konuklar ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu. Mağaza ve bayi sahipleri siparişlerini vererek yeni koleksiyona yoğun ilgi gösterdi. FENERIUM Genel Müdürü Bahadır Baştüzel ile Pazarlama Müdürü Bilge Han Kahraman, bayi sahiplerine son 6 ayda yapılan çalışmalar ve gelişmeler hakkında bilgi verdiler. 2023-2024 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ve diğer ürünler, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Basın Fotoğrafları