FENERİUM

SONSUZ AŞKIN SİMGESİ: FENERBAHÇE ALYANSLARI ŞİMDİ FENERIUM’LARDA

20 Ağustos 2021 Cuma 12:00

İlklerin kulübü Fenerbahçemiz, taraftarlarımız için hayatlarının aşkını Fenerbahçe ile bütünleştirebilecekleri bir adıma imza atıyor…

Kulübümüz; Fenerium ve mücevher tasarım ve danışmanlık markası Gossef iş birliğiyle hayata geçirdiği Fenerbahçe alyans projesiyle bir ilk olarak 19.07 ayar ve Fenerbahçe Spor Kulübü logolu alyansları taraftarlarımızın beğenisine sunuyor.

Asırlardan beri çiftlerin birbirine olan sonsuz sevgisini ifade eden ve bağlılık sözünü somutlaştıran alyanslar şimdi Fenerbahçe ruhunun da işlendiği saf bir bağlılık ve aidiyet sembolü haline geliyor…

Üç farklı tasarımla 19.07 ayar Fenerbahçe logolu alyanslar; ömür boyu kalbimizde taşıyacağımız sevginin adeta dışavurumu...

Bu bağlamda Fenerbahçe Spor Kulübü ile mücevher tasarım ve danışmanlık markası Gossef arasında yapılan iş birliği kapsamında hayatımızın aşkıyla çıktığımız yolculuğu, Fenerbahçemizin hikâyesiyle birleştiren Fenerbahçe alyansları hayata geçti.

Günümüzde alyans olarak 14 ayar (585) ve 18 ayar (750) alyanslar yerine bir ilk olarak 19,07 (795) ayar üretilen klasik alyanslar taraftarlarımıza sunuluyor.

Gücünü, sadelikten, madenin saflığından ve Fenerbahçe markasından alan, 3 farklı şık ve klasik tasarımla sunulan 19,07 ayar alyanslar içindeki kulüp logosuyla, takımınızla hayatınızın aşkını kesiştiren bir seçenek…

TARAFTAR DUYGULARINI YANSITAN ÖZEL TASARIMLI GÜMÜŞ ALYANS

Bu özel koleksiyonda 19,07 ayar altın tasarımlı seçeneklerin yanı sıra gümüş tasarımlı bir seçenek de bu ürün grubu içerisinde yer alıyor.

Gümüş alyans seçeneği, altın tasarımlardan farklı olarak yeni neslin ruhuna hitap ediyor; taraftar duygularının yansımaları olan yüz ifadelerini üzerinde taşıyan eğlenceli bir tasarıma sahip.

Hayatınızın en önemli kararını ilk aşkınız Fenerbahçe’yle birleştirmek ve alyansınızı Fenerbahçe alyanslarıyla yenilemek için seçili Fenerium’larda Fenerbahçe Alyans Koleksiyonu’nu inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: fenerium.com

Fenerbahçe Alyanslarına Ulaşabileceğiniz Fenerium’lar:
 
Akasya
Akbatı
Akmerkez
Ankara Ankamall
Ankara Kentpark
Antalya Terracity
Ataşehir Arena
Bursa Anatolium
Bursa Sur Yapı Marka
Cevahir
Fenerium Alt
Forum İstanbul
Forum Mersin
Gaziantep SankoPark
İstanbul Viaport
İzmir Mavibahçe
İzmir Optimum
Kocaeli 41 Burda
Mall Of İstanbul
Maltepe Park
Maraton
Marmara Park
Samsun Piazza
Fenerium.com / Çok Yakında

Basın Fotoğrafları