Kulübümüzden İzmir’deki depremzede vatandaşlarımıza yardım tırı

05 Kasım 2020 Perşembe 13:27

İzmir’de meydana gelen ve hepimizi derinden yaralayan deprem felaketinin acılarını bir nebze de olsa sarmak amacıyla Kulübümüz, depremzede vatandaşlarımız için Fenerium ürünlerinden oluşan yardım malzemelerini deprem bölgesine doğru yola çıkardı.
 
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yer alan Fenerium merkez depolarında hazırlanan ve içerisinde kışlık çocuk, kadın, erkek giyim eşyaları, çoraplar, atkılar, bereler, maskeler, kırtasiye malzemeleri ve çocuk oyuncakları bulunan 1016 adet koli ile 189’u battaniye olmak üzere toplamda 5624 ürünün yer aldığı, önünde “İzmir yanındayız… Fenerbahçe” yazılı Fenerium Tırı, felaket bölgesindeki ihtiyaç sahipleri için İzmir’e uğurlandı.
 
Bu süreci Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sina Afra ve Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya yakından takip etti.
 
Fenerbahçe TV’ye konuyla ilgili açıklamalar yapan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “İzmir’de yaşanan deprem sonrasında Fenerbahçe ailesi olarak ülkemizin yanında olmamız gereken her konuda olduğu gibi bunda da sorumluluğumuz olduğunu hissettik ve Fenerium ürünlerinden oluşan yardım malzemelerimizi Fenerium Tırımızla birlikte İzmir’e doğru yola çıkardık. Ümit ediyorum ki atmış olduğumuz bu adım depremde canı yanmış ailelerin, çocukların bir nebze olsun ihtiyaçlarını karşılar. El birliğiyle güzel İzmir’imiz için elimizden geleni hep beraber yapmaya hazırız.
 
Bu vesileyle günlerdir enkaz altından canlarımızı kurtarmaya çalışan AFAD, Akut ve tüm arama-kurtarma ekiplerine teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum. Depremde hayatını kaybetmiş olan tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Türkiye’mizin, İzmir’imizin başı sağ olsun. Geçmiş olsun. Allah inşallah bir daha böyle bir sorun, sıkıntı yaşatmaz.”
dedi.
 
Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya ise, “Ülkemiz bir takım acıları üst üste yaşamaya başladı. Fenerbahçe Spor Kulübü her zaman olduğu gibi bu tür olaylarda hemen aksiyon alır, elinden gelen yardımı yapmaya çalışır. Bu sefer de Başkanımızın talimatıyla Yöneticilerimiz Erol Bey ve Burak Bey’in önderliğinde bize böyle bir talimat geldi. Biz seve seve bunun hazırlığını daha önceden yapmıştık. Tüm ekibimiz özveriyle 03.00’a kadar ürünleri kolilere yerleştirdi, bugün İzmir’e gitmek için hazır hale getirdi. İnşallah böyle acıları bir daha yaşamayız. Biz Fenerbahçe olarak, Fenerium olarak bu hizmetten dolayı son derece gururluyuz. Arkadaşlarım büyük bir zevkle, istekle kolileri yerleştirdiler. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız. Herkese geçmiş olsun. Başsağlığı diliyorum.” diye konuştu.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bir kez daha İzmir’de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.
 
Dualarımız sizinle...

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları