FENERCELL

Fenercell Brandverse Awards'ta 5. kez altın ödülün sahibi oldu

01 Temmuz 2022 Cuma 12:07

Fenerbahçe resmi GSM hattı Fenercell, lider markaların sosyal medya performanslarının değerlendirilmesiyle kazananların belirlendiği ve Türkiye’nin en büyük sosyal medya ödüllerinden olan Brandverse Awards'ın SocialBrands Veri Analitiği Bölümü'nde Servis ve Platformlar kategorisinde üst üste 5. kez altın ödülün sahibi oldu.

1 Nisan 2021-1 Nisan 2022 dönemini kapsayan değerlendirmede markaların sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısı, takipçi artışı, paylaşılan ileti sayısı, ileti türleri, elde edilen etkileşim ve etkileşim türleri gibi birçok farklı veri değerlendirildi. Deloitte'un uzmanlığıyla dahil olduğu kapsamlı değerlendirme sonucuna göre her kategorinin en başarılı markaları tespit edildi. Veri Ödülleri bölümü için her yıl olduğu gibi bu yıl da 55 binden fazla sosyal medya marka hesabı SocialBrands puanlarına göre tamamen analitik olarak incelendi.

Sosyal medya hesaplarındaki 1 yıllık verilerin ölçümlenmesi sonucunda bu yıl 5. kez altın ödül alan Fenercell, güçlü sosyal medya yönetimiyle de öne çıkarak tüketicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.
Fenercell ile tüm faturalı-faturasız mobil operatör servislerinden Fenerbahçe ayrıcalıklarıyla yararlanabilirsiniz. www.fenercell.com