SPOR OKULLARI

Türkiye Geneli Fenerbahçe Yetkili Spor Okulları Toplantısı yapıldı

11 Ocak 2023 Çarşamba 17:31

Fenerbahçe Spor Okullarımıza bağlı Türkiye Geneli Spor Okullarının bir araya geldiği geleneksel Spor Okulları Toplantısı Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Okan, Dernekler İletişim Sorumlumuz Asil Erkan, Futbol Akademi Genel Koordinatörümüz Tahir Karapınar, U13 ve Alt Yaş Kategoriler Koordinatörümüz Caner Kaya, Spor Okulları Genel Koordinatörümüz Banu Dizdar, Futbol Okulları Teknik Sorumlumuz Mustafa Dülger, Basketbol Okulları Teknik Sorumlumuz Metin Ağırbaşoğlu ve Voleybol Spor Okulları Teknik Sorumlumuz İsa Tekler’in katılımıyla tamamlandı.
 
Fenerbahçe Spor Okullarımızdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Okan’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından 2021-2022 dönemi faaliyetleri, 2023 dönemi için alınan yeni kararlar, yeni projeler, sporcu performans takibi, alt yapıya geçiş süreci, genel işleyiş ve denetim raporları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
 
Okullarımızdan gelen soruların yanıtlandığı öneri ve taleplerinin dinlendiği toplantının sonunda ödül töreni ve plaket takdimi yapıldı.
 
2021-2022 sezonu Yılın En Başarılı Futbol Okulu ödülünü Bursa/Nilüfer Futbol Okulu Ethem Gürbulak, Yılın En Başarılı Basketbol Okulu ödülünü İstanbul/Ümraniye Ozan Özdemir, Yılın En Başarılı Voleybol Okulu ödülünü İstanbul/Ataşehir Enis Nur almaya hak kazandı.
 
10. Yıl Kıdem Ödüllerini almaya hak kazanan futbol okullarımızdan İstanbul/Şişli Semih Ömür, İstanbul/Etiler Mehmet Aras, Düzce Erkan Yılmaz/Murat Gülaçtı, İstanbul/Pendik Burak Şahin, Antalya/Lara Yasemin Bozkaya, Batman Bülent Yavuz, İstanbul/Sarıyer Altay Unan, Balıkesir/Edremit Haluk Şanlı ve Voleybol okullarımızdan İstanbul/Kartal Levent Yetişkin’i tebrik ederiz.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları