DERNEKLERİMİZ

Adana Fenerbahçeliler Derneğimizden öğrencilere karne hediyesi

18 Haziran 2022 Cumartesi 21:10

Adana Fenerbahçeliler Derneğimiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla, 'Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın' projesi kapsamında 100 ilkokul öğrencisini sinemaya götürdü. Sarıhamzalı Köyü İlkokulu öğrencilerine ayrıca film seyri öncesinde yaz tatillerinde kitap okumalarını teşvik etmek amacıyla 200 adet kitap hediye edildi. Film sonrasında çocuklarımız, öğretmenleri ve Adana Fenerbahçiler Derneği Başkan ve üyeleriyle birlikte yemek yedi. Oldukça mutlu oldukları ve eğlendikleri gözlemlenen yavrularımız yemek sonrası köylerine uğurlandı.

Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı N. Korhan Kadıoğlu yaptığı açıklamada, “Fenerbahçeliler derneği olarak misyonumuz; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak, çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için eğitim ve spor alanında gençlerimize katkı sunabilmek, Türk sporunun birleştirici ve kaynaştırıcı özelliğini kullanarak gençlerimize örnek olabilmektir. Vizyonumuz öncelikle Adana’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri haline gelmek, sonrasında tüm Türkiye çapında yapmış olduğu iyilik hareketleriyle örnek teşkil etmektir.

Bu misyon ve vizyon doğrultusunda bu etkinliği organize ettik, çocuklarımızın gülümsemesi her şeye bedel. Umarım onlara hep hatırlayacakları güzel bir anı yaşatabilmişizdir. Bu organizasyona katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Yaşar Koçak'a, İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Sn. Ali Kahya Demirhan'a ve Sarıhamzalı Köyü Okul Müdürü Sn. Sinan Gündoğdu'na; öğrencilerimizin güvenli ve rahat bir şekilde taşınmasından dolayı katkılarını esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeydan Karalar ve Sn. Sertan Hepsağ'a; 01 Burda AVM yönetimine bizleri ve çocuklarımızı çok güzel ağırladıkları için, Cinema Pink çalışan ve yetkililerine ikramları için teşekkür ederim.

Bir ferdi olmaktan gurur duyduğum Adana Fenerbahçeliler Derneği'nin, bu büyük ve güçlü ailenin her bir ferdine, bu organizasyonun gerçekleşebilmesi adına katkı veren üyelerimize ve çabalarından dolayı yönetim kurulu arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım” dedi.

Basın Fotoğrafları