DERNEKLERİMİZ

1907 Fenerbahçe Derneğimiz, 30. yılını çok özel bir konserle kutladı

25 Kasım 2022 Cuma 01:09

Kulübümüze hizmet etmek amacıyla 1992 yılında kurulan ve ilk günden bu yana başarılı, yenilikçi ve sürdürülebilir projelere imza atan 1907 Fenerbahçe Derneğimiz, 30’uncu yılını çok özel bir konserle kutladı.
 
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen organizasyona Başkanımız Ali Y. Koç, eşi Nevbahar Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin yanı sıra 1907 Fenerbahçe Derneğimizin Başkanı Rıfat Perahya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyeleri, Şubelerimizin idarecileri ile sanat ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı.
 
1907 Fenerbahçe Derneğinin kuruluşundan bugüne kadar geçen süreci anlatan video ile başlayan gecenin sunuculuğunu Çağla Şikel üstlenirken, açılış konuşmasını ünlü komedyen Cem Yılmaz gerçekleştirdi.
 
Gecede 1907 Fenerbahçe Derneğimizin Başkanı Rıfat Perahya ve Başkanımız Ali Y. Koç birer konuşma yaptı. Rıfat Perahya, Cumhuriyetimizin 100. yılında stadımızın adının Atatürk Stadyumu olmasını önerirken, Başkanımız Ali Y. Koç da bu isteğin değerlendirileceğini söyledi. Başkanımızın konuşması için tıklayınız.
 
30 yıldır aynı heyecanla görev yapan 1907 Fenerbahçe Derneğimiz, bu anlamlı seneyi Avrasya Filarmoni Orkestrası ve Şef Orçun Orçunsel eşliğinde Fahir Atakoğlu ile Mor ve Ötesi’nin ilk kez birbirlerinin sahnesine konuk oldukları 30. yıl konseriyle kutladı.
 
Fenerbahçe 2. Lig Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımız da sürpriz yaparak etkinlikte sahne aldı.
 
Büyük bir coşku ve beğeni ile izlenen konserde sergilenen performanslar yoğun alkış alırken; izleyenler keyif dolu anlar yaşadı.
 
Organizasyonun sonunda Başkanımız Ali Y. Koç; sahne alan sanatçılara Fenerbahçe forması takdim etti.

Basın Fotoğrafları