DERNEKLERİMİZ

Sinop Derneğimiz 23 Nisan’da çocukları sevindirdi

24 Nisan 2021 Cumartesi 16:01

Sinop Derneğimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ile TBMM’mizin kuruluşunun 101. yılında hazırladığı sarı lacivert uçurtmaları, bu önemli gün öncesinde çocukların ailelerine teslim etti.

Pandeminin gölgesi altında geçen 23 Nisan’da çocukların yüzünü güldürmek için adım atan Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Kaya ve İsmet Damaroğlu, hazırladıkları uçurtmalarla çocukların yanlarında oldu.

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş, “Uçurtma etkinliği düzenlemek istiyorduk fakat pandemi dolayısıyla sokağa çıkma yasağı olduğu için uçurtmaları bir gün önce velileri aracılığıyla yarının büyükleri çocuklarımıza gönderdik ve uçurtmalarla çektirdikleri fotoğrafları göndermeleri istedik. Atamızın geleceğimiz, yarınlarımız olarak gördüğü çocuklara armağan ettiği bu önemli günün 101. yıl dönümünde, ne yazık ki salgın dolayısıyla sokaklarda, caddelerde olamayacak, ellerimizde Türk bayrakları ile Fener alaylarına katılamayacağız. Ancak bu bizim en güzel bayramı coşkuyla kutlamamıza engel olmayacak. Yarınlarımız olan çocuklar evlerinde de olsa  23 Nisan coşkusunu, Atatürk bağlılığını en güzel şekilde yaşayacaklar.” dedi.

Basın Fotoğrafları