DERNEKLERİMİZ

Mersin Derneğimizden Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’a ziyaret

26 Nisan 2021 Pazartesi 14:56

Mersin Fenerbahçeliler Derneğimiz, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’ı makamında ziyaret etti.

Mersin Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kütük ile Genel Sekreter Onur Karaaslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Evren Arkan’ın yer aldığı ziyarete Mersin Cumhuriyet Savcısı Hikmet Bilgil de katıldı. Ziyarette Mersin Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kütük tarafından Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’a dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler de verildi.

Kendisinin de sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu ve Mersindeki faaliyetleri yakından takip ettiğini dile getiren Başsavcı Öztoprak, “Çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak gördüğüm Mersin Fenerbahçeliler Derneği’nin hem sportif hem de sosyal faaliyetlerini yakından ve ilgi ile takip ediyorum. Ben de sarı lacivert renklere gönül veren bir kişi olarak en kısa sürede derneğinizi ziyaret edeceğim.” dedi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, 1959 yılı öncesi şampiyonluklarımızla ilgili yürütülen titiz ve haklı çalışmayı da desteklediğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda dernek üyeleri tarafından Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’a, futbolcularımız tarafından imzalanmış forma hediye edildi.

Basın Fotoğrafları