DERNEKLERİMİZ

Bolu Fenerbahçeliler Derneğimiz bir dizi ziyaretlerde bulundu

11 Eylül 2020 Cuma 16:44

Bolu Fenerbahçeliler Derneğimiz, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ile Boluspor Kulübü’ne bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Günün ilk ziyaretini göreve yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş’a gerçekleştiren Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başsavcı Bektaş’a başarı dileklerini iletti. Savcılık makamındaki ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu’ya bu ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Demir, Niyazi Kaya, Serkan Kutlu, Mehmet Ali Özerhan ile dernek üyeleri Emre Acar ve Alper Bilgin eşlik etti.

Bir diğer ziyaret ise Boluspor Kulübü’ne gerçekleştirildi. Genel Kurul sonrası göreve gelen Boluspor Yönetim Kurulu’na tebrik ziyaretinde bulunan Bolu Fenerbahçeliler Derneğimiz, yeni sezonda Boluspor’a başarı dileklerini iletti. Ziyaret kapsamında dernek yöneticileri, Boluspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı BS Store’dan da alışveriş yaparak destekte bulundu. Bu anlamlı ziyaretten dolayı Boluspor Başkan Vekili Oğuzhan Özçelik, Başkan Yardımcısı Murat Sarper Şen, Genel Sekreter Serkan Süzgen ve Yönetim Kurulu Üyeleri desteklerinden dolayı Bolu Fenerbahçeliler Derneği’ne teşekkür ettiler.

Basın Fotoğrafları