DERNEKLERİMİZ

Koblenz Fenerbahçeliler Derneğimizin Olağan Genel Kurulu yapıldı

18 Şubat 2020 Salı 11:24

Koblenz Fenerbahçeliler Derneğimiz, olağan genel kurulunu dernek lokalinde yoğun katılımla yaptı. Kuruluşunun 18. yılında 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştiren derneğin başkanlığına Enis Güler, eşbaşkanlığa ise Mehmet Koç seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Faaliyet Raporu’nu Koblenz Fenerbahçeliler Derneği eski dönem Başkanı Fevzi Kaplan okurken, dernek bütçesi ille ilgili bilgileri ise Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Bahri Aras paylaştı. Faaliyet ve Denetim raporları genel kurul üyeleri tarafından oy birliği ile ibra edildi.

İbra için gerçekleştirilen oylamanın ardından kürsüye gelen Koblenz Fenerbahçeliler Derneği eski Başkanı Fevzi Kaplan, üyelere teşekkür etti.  Kaplan, “Kurucu üyelerinden olduğum bu derneğimizde yaklaşık 18 senedir yönetimde görev almakla birlikte bunun 10 senesini Başkanlık yaparak tamamladım. Bana destek olan başta ailem olmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Başkanlık görevini üstlenen arkadaşımıza da görevinde başarılar dilerim.” dedi.

Genel Kurul üyelerinin oy birliği ile Divan Başkanlığına Atila Doger, katip üyeliklere Habib Gürbüz ve Seda Koç seçildi.

Genel Kurulun ardından üyelere hitap eden Koblenz Fenerbahçeliler Derneği Eşbaşkanları Enis Güler ve Mehmet Koç “Genç ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturduk. 2 yıllık görev süresince Koblenz Fenerbahçeliler Derneği’ne, dolayısıyla Fenerbahçe Spor Kulübü 'ne en iyi şekilde hizmet edeceğiz. İlk hedefimiz Fenerbahçemize yeni üyeler kazandırmak.” dedi.

Koblenz Fenerbahçeliler Derneği Yeni Yönetimi:

Eşbaşkanlar: Enis Güler ve Mehmet Koç.
Başkan Yardımcıları: Aziz Külahçıoğlu, Derya Karahüseyin.
Yönetim Kurulu Üyeleri: Ali Sorkunlu, Bahri Aras, Beyhan Güler, Avukat Ahmet Güneş, Irfan Sener , Hakan Çetinkaya, Ercan Altun, Serkan Güneşdoğan, Selçuk Baysal, Kenan Erdem, Ateş Güneşsoğan, Servet Citak, Rober Hançaroğlu, Halil Özdemir, Ferhat Epik, Eray Tekin, Hakan Söylemez, Mehmetcan Gürbüz, Burak Güler.
Yedek Üyeler: Karnik Donikoğlu, Rıfat Çelik, Kenan Kaplan, Abdullah Aras.
Denetleme ve Disiplin Kurulu: Attila Doğer, Erol Önkol, Hidayet Biçer, Fevzi Kaplan.

Haberin diğer fotoğrafları

/