DERNEKLERİMİZ

Efsanelerimiz Lefter Küçükandonyadis ve Can Bartu’nun anısına yaptırılan kütüphaneler açıldı

13 Şubat 2020 Perşembe 18:38

Efsanelerimizden Lefter Küçükandonyadis ve Can Bartu'nun adları yaşatılmaya devam ediyor. Düzce ve Bolu'da iki unutulmaz futbolcumuz anısına yaptırılan kütüphanelerin açılışları gerçekleştirildi.
 
Fenerbahçe Düzce Şubesi tarafından Musababa Ortaokulu'nda oluşturulan ''Lefter Küçükandonyadis Kütüphanesi''nin açılışına Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sevil Zeynep Becan, Lefter'in torunu Özlem Katmer, Can Bartu'nun eşi Güler Bartu, Dernekler Sorumlumuz Murat Boyraz, Fenerbahçe Düzce Şubesi Başkanı Selahattin Kudu, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, Milli Eğitim Şube Müdürleri Yaşar Bilir ve İsmail Atay Katıldı.
 
Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan, Okul Müdürü İsmail Tetik'e Fenerbahçe tarihini anlatan kitaplar hediye etti.
 
Daha sonra kurdele kesimi yapıldı ve ''Lefter Küçükandonyadis Kütüphanesi''nde incelemelerde bulunuldu. Açılış toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
 
Bolu Fenerbahçeliler Derneği’nin, Bolu Bilim Ve Sanat Merkezi Müdürlüğü Bilsem Okulu'nda yaptırdığı "Can Bartu Kütüphanesi" de düzenlenen törenle hizmete girdi.
 
Buradaki açılışa Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sevil Zeynep Becan, Lefter'in torunu Özlem Katmer, Can Bartu'nun eşi Güler Bartu ve Dernekler Sorumlumuz Murat Boyraz'ın yanı sıra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yasin Yeşil ile Bolu Fenrbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu katıldı.
 
Açılış öncesinde okulda piyano eğitimi alan bir öğrenci, Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan ile Can Bartu'nun eşi Güler Bartu'ya özel bir dinleti sundu.
 
Açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan Fenerbahçe camiası olarak hayata geçirilen her sosyal sorumluluk projesinden ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Can Bartu'nun eşi Güler Bartu da projede emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
 
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Fenerbahçeliler Derneği’nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade ederken; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yasin Yeşil ise öğrencilerin de katılımıyla projenin amacına ulaşacağından emin olduklarını söyledi. Karşılıklı hediyelerin takdim edilmesinin ardından kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından kütüphaneyi gezen heyet proje hakkında bilgiler aldı.
 
Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları