DERNEKLERİMİZ

Malatya Derneğimizin yeni lokali Başkanımız Ali Koç’un katılımıyla açıldı

24 Kasım 2019 Pazar 20:49

Malatya Fenerbahçeliler Derneği'nin yeni lokali açıldı. Açılışa; Başkanımız Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Dernek Başkanı İbrahim Hakkı Ergün, üyeler ve taraftarlarımız katıldı. Kurdele kesiminin ardından Başkanımız Ali Koç, derneği gezerek bilgi aldı.
 
Dernek Başkanı İbrahim Hakkı Ergün, Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan ve Başkanımız Ali Koç, Malatya Fenerbahçeliler Derneği'nin yeni lokalinin hayırlı olmasını dilediler.
 
Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İbrahim Hakkı Ergün, "Derneğimizi yeni binasına taşıdık. Açılışa geldikleri için kendilerine teşekkür ederim. 19. yılımız, inşallah 20'de 20 yapacağız. Seneye mutlu olacağız." dedi.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan, "Dünden beri büyük bir keyifle takip ediyorum. Çok mutluyum. İnşallah bu yeni yerimiz uğurlu gelsin. Bundan sonra da buraya kutlamalara gelelim." ifadelerini kullandı.
 
Başkanımız Ali Koç, "Öncelikle derneğimize ve Malatyalı Fenerbahçelilere teşekkür ediyorum. Hem bizi hem de takımımızı çok güzel ağırladılar. 19. senede yeni bir lokale geçtiler. Yöetim kurulu üyesi olan Serhat Bey'in mal sahibi olduğu bu yeri sizlere tavsiye etmesine çok sevindim. Fenerbahçe'nin zenginliğini gösteriyor. İnşallah burada Fenerbahçe'nin nice zaferlerine tanıklık edersiniz. Sadece futbolda değil; tüm branşlarda nice sarı lacivert başarılara. Geçen sene burada voleybolda Türkiye Kupası'nı kazanmıştık. Onun da madalyasının bir tanesi burada. İnşallah duvarları daha güzel anılarla süsleriz. Yönetim Kurulu ve şahsım adına, takımımız ve camiamızın adına teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Nice yıllar dilerim." şeklinde konuştu.
 
Fotoğraflar: Semih Bahadır
 

Basın Fotoğrafları