ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi

28 Ekim 2023 Cumartesi 13:49

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bizlere armağan edilen en büyük mirasımız; Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümüne özel Kadıköy İskele Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde "Çelenk Sunma Töreni" gerçekleştirildi.

Kulübümüzü temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Can Gebetaş ile Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün hazır bulunduğu törene; Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Garnizon Komutanı Albay Mert Kefli, mülki idare amirler, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, askeri heyet ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören çelenk sunumuyla sona erdi.

Kulübümüzün çelengini Yönetim Kurulu Üyemiz Can Gebetaş ile Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün üyeleri sundu.

Yönetim Kurulu Üyemiz Can Gebetaş: Cumhuriyetimizin 100. yılını olabildiğince Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kültürüne, değerlerine, genlerine uygun bir şekilde yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyoruz

Törenin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Yöneticimiz Can Gebetaş, “Her Cumhuriyet Bayramı bizim için çok özel, çok anlamlı. Ama bu yıl 100.yılı olması itibarıyla çok çok daha gururumuzu arttıran, kabartan bir haftayı birlikte yaşıyoruz. Şahsen 100. Yılına şahitlik edebilmiş olmak da çok büyük bir gurur ve övünç. 200’üncü, 300’üncü yıllara şahitlik edebilmenin imkansız olduğunu biliyoruz ama bildiğimiz tek bir konu var ki o da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ilk önce Milli Mücadelede bu ülkeyi düşmanlardan kurtararak, emperyalizme karşı ciddi bir mücadele verip kurtararak ardından da Cumhuriyeti kurarak çok çok büyük bir vizyon ortaya koydu. Bu vizyonu ortaya koyarken de ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ dedi. Belki biz 200. yıllara, 300. yıllara şahitlik edemeyeceğiz ama şuna eminiz ki Türkiye Cumhuriyeti devleti milleti, bayrağıyla sonsuza kadar yaşayacak, sonsuza dek gururumuzu kabartacak, gelecek nesillere de yaşanacak özgür, demokratik bir ülke bırakacak. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir dizi etkinlikle geçen yıl bu kutlamalara başlamıştık. Bugün de etkinliklerin bir parçası olarak buradayız. Yarın Yüksek Divan Kurulumuzun etkinlikleri var. Dolayısıyla Cumhuriyetimizin 100. yılını olabildiğince Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kültürüne, değerlerine, genlerine uygun bir şekilde yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyoruz.” dedi.

Basın Fotoğrafları