ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda yer aldı

17 Aralık 2019 Salı 11:19

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, 13-14-15 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda stant alanıyla yer aldı.
 
Ailelerin çocukları ile birlikte keyifli zaman geçirdiği atölyelerin, söyleşilerin ve birbirinden eğlenceli gösterilerin yer aldığı fuarda, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü standına yoğun ilgi gösterildi.
 
Ziyaretçilere Çocuk ve Gençlik Kulübü katılımcılığı, bunun önemi ve bu katılımcılığın ardından Fenerbahçe çatısı altında atılan tüm adımlar hakkında bilgi veren FBÇGK ekibi, standı ziyaret eden her bir çocuğa sarı lacivert renklerde bayrak ve balonlar hediye etti. Ziyaretçiler, stant alanında yer alan “Beko ile şampiyonlar gibi poz ver” ekranını kullanarak Fenerbahçe Beko takımımızın oyuncuları ile hatıra fotoğrafı elde etme şansına ulaştı.
 
Fuardaki aktivitelerden faydalanarak keyifli bir gün geçiren çocukların büyük çoğunluğu, gün boyunca Fenerbahçe bayraklarını sallamanın mutluluğunu yaşadılar.
 
Sizler de Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz hakkında bilgi almak ve katılımcı başvurusunda bulunmak için 444 1907 numaralı telefonumuzu arayabilir veya cocukgenclik@fenerbahce.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı, İlkay Bostan

Basın Fotoğrafları