BOKS

Genç boksörlerimizden 30 madalya

05 Şubat 2023 Pazar 18:37

İstanbul'da düzenlenen Genç Kadınlar ve Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'na Fenerbahçemiz damga vurdu. Sarı lacivertli boksörler erkeklerde 9 altın, 6 gümüş ve 8 bronz madalya alırken, kadınlarda ise 5 altın ve 2 gümüş madalya elde etti. Boksörlerimiz aynı zamanda bireysel ödüllerin de sahipleri oldu.

Kadıköy Caferağa Spor Salonu’nda yapılan müsabakaları Boks Şube Sorumlumuz Selahattin Atasever de takip etti.

Erkeklerde Aytaç Sepetçi, Berat Karaaslan, Emirhan Topsakal, Ahmet Gündüz, Enes Kanar, Ege Erten, Muhammet Halil Doğru, Murat Taş ve Taha Turgut Tarhan şampiyon olurken, kadınlarda ise Yasemin İştar, Azra Uçarhaytar, Nazlı Aydın, Esmaül Hüsna Babat ve Dicle Durdi altın madalya kazandı.

Erkeklerde Emre Yıldızoğlu, Emir Evcil, Yunus Emre Uyar, Furkan Tanyel, Fatih Özeş ve Yusuf İslam Yakut, kadınlarda ise Zeren Erol ile Sudenaz Zincirkıran gümüş madalyanın sahibi oldu.
 
Erkeklerde Kaan Eren Ökten, Talha Bayrak, Ege Kay, İsmet Kum, Furkan Elmas, Ertuğrul Ali Altun, Emir Ateş ve Muhammet Enver Altunbaş bronz madalya kazandı.
 
Boksörlerimizden kadınlarda 66 kiloda Esmaül Hüsna Babat ile erkeklerde 54 kiloda Emre Yıldızoğlu en teknik boksör kupasının sahibi oldu. Erkeklerde 63.5 kiloda Ahmet Gündüz de en dövüşken boksör kupasını aldı.  
 
Antrenörlerimizden Tuncay Varol ve Ensar Tatar’a da şampiyonaya verdikleri katkılardan dolayı kupa ile ödüllendirildi.

Boksörlerimiz şampiyonada 30 madalya alarak önemli bir başarıya imza attı.

Basın Fotoğrafları