BASKETBOL

Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş: Tüm takımla gurur duyuyorum

17 Nisan 2024 Çarşamba 22:05

Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kemal Danabaş, şampiyonluk maçının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Tüm takımla gurur duyduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kemal Danabaş, “Çifte kupayla dönüyoruz. Geçen hafta salı günü geldik. 9 günlük bir serüven. Avrupa’nın en büyük kupası EuroLeague kupası. Önce zorlu bir yarı final maçı, sonra şampiyonluk. Arkasından Türkiye Ligi final serisinin üçüncü maçı. Ezici bir galibiyet daha. Ben başta hocamızı, tüm teknik ve idari kadroyu, Genel Menajerimiz Nalan Ramazanoğlu’nu ve tüm oyuncularımızı tek tek kutluyorum. Helal olsun, emeklerine sağlık. Hepsiyle gurur duyuyorum. Müthiş yetenekli ve karakterli bir kadro var. Camiaya büyük bir mutluluk yaşattılar, sağ olsunlar.

9 gündür bu takımın yanında olan, üç maçımızda da tribünlerde olan Büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür etmek istiyorum. Her an yanımızdaydılar. Takımı meşalelerle uğurladılar. Tribünlerde ne kadar çok Fenerbahçeli olduğunu gördük. Fenerbahçe sevgisi bambaşka tabii.

Bu yolculukta yanımızda olan sponsorlarımız. Başta Alagöz Holding. Sevgili dostumuz Cantürk Alagöz Bey’e özel bir teşekkür etmek isityorum. Yükselen Çelik’e, Rams Gain’e, Yemek Sepeti’ne, DSV’ye, ArsaVev’e, forma sponsorumuz Adidas’a tek tek teşekkür ediyorum. Müthiş bir yolculuktu, bu yolculukta hep bizimle beraberlerdi.

Bu yolculuğun mimarı Sayın Başkanımız, Yönetim Kurulumuz ve Kulübümüz. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Müthiş ve keyifli bir yolculuk. Sonu güzel bitti.

Türkiye Ligi’nde 35 maç oynadık namağlup bitirdik. Kupada 3 maç oynadık namağlup. EuroLeague’de 18 maç oynadık, 2 mağlubiyet. 56 maçta 2 mağlubiyet alan bir takım. Muhteşem bir performans. Bu takıma şapka çıkartılır. Bu takımla, bu sporcularla, bu kadroyla gurur duyulur. A’dan Z’ye hepsiyle gurur duyuyorum.

Bu takımın başarısının ana faktörü aile olmak. Biz müthiş bir aileyiz. Fenerbahçe kadın basketbol ailesiyiz. Birbirimizi seviyoruz ve sayıyoruz. Bu şubede çok ciddiyet var. Herkes çok ciddi çalışıyor. Çalışmak, çalışmak, çalışmak…

EuroLeague şampiyonu olduk, telefonum çalmaya başladı, mesajlar gelmeye başladı. Erkek Basketbol Şubesi, Sertaç Bey, Maurizio Gherardini, Derya Yannier, Cenk Renda, Melih Mahmutoğlu… Hepsinden telefonlar, mesajlar geldi. İşte Fenerbahçe ailesi bu demek.

Dünyanın en büyük spor kulübü, Türk sporunun 117 yıllık ulu çınarı Fenerbahçe’yle kimse başa çıkamaz.” diyerek sözlerini noktaladı.