BASKETBOL

Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kemal Danabaş, Mersin’de bir dizi ziyaretlerde bulundu

17 Nisan 2024 Çarşamba 14:59

Avrupa şampiyonluğunun ardından bugün de lig şampiyonluğu için Mersin'de parkeye çıkacak Kadın  Basketbol Takımımızın kamp süresince yanında olan Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş ile Genel Menajerimiz Nalan Ramazanoğlu bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Günün ilk ziyaretini Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'a gerçekleştiren Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş'a, Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Nalan Ramazanoğlu ile Mersin Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kütük ve dernek genel sekreteri Onur Karaaslan de eşlik etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Ali Hamza Pehlivan, takımımıza başarı dileklerini iletti.

Bu anlamlı ziyaretin sonunda Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş ile Genel Menajerimiz Nalan Ramazanoğlu, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'a imzalı forma hediye etti.

Yöneticimiz ve beraberindeki heyet günün ikinci ziyaretini Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak'a gerçekleştirdi. Adalet Sarayı'ndaki ziyarettin sonunda Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak'a oyuncularımız tarafından imzalanmış formamızı hediye etti. Başavcı Öztoprak ise başsavcılık makamı olarak bir hatıra takdim etti.

Günün son ziyareti ise Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar'a yapıldı. Rektörlük makamında bir araya gelen misafirler ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar'a imzalı forma takdim etti.

Basın Fotoğrafları