BASKETBOL

Yöneticilerimizden açıklama: Dünyanın en büyük spor kulübü, Türk sporunun gururu Fenerbahçemiz

14 Nisan 2024 Pazar 22:06

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, Fransız temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM’yi 106-73 yenerek, üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu. Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen final maçını tribünden takip eden Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kemal Danabaş, şampiyonluk kutlamalarının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundular.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: Dünyanın en büyük spor kulübü, Türk sporunun gururu Fenerbahçemiz

Takımımızı ve teknik ekibimizi bu tarihi başarıdan dolayı tebrik eden Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “Dünyanın en büyük spor kulübü, Türk sporunun gururu Fenerbahçemiz. Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız üst üste ikinci defa Avrupa’nın en büyük kupasını müzemize getirdi. Takımımızı canıgönülden kutluyorum. Başkanımızı, Kemal beyi tebrik ediyorum. Kemal bey, sezon başından beri tüm maçlarda kızlarımızı yalnız bırakmadı. FB TV olarak sizler de tüm maçlarda takımımızla birlikteydiniz. Camiamıza hayırlı olsun. İnşallah çarşamba günü de lig kupamıza müzemize getirmek için yine bu salondayız.” dedi.

Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kemal Danabaş:  Ben bu takımla gurur duyuyorum

Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kemal Danabaş da, “Bir kere daha hocamızı ve kızlarımızı tebrik ediyorum. Bu kupa tüm camiamıza armağan olsun. Sayın Başkanımıza, Yönetimimizi ve bize destek olan tüm camiamızı bir kere daha teşekkür ediyorum. Çok uzun maratondu. Bu maratonda bizim yanımızda olan başta Alagöz Holding ve  Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sevgili dostumuz Sn. Cantürk Alagöz olmak üzere, Yükselen Çelik’e, Rams Global ve Gain Ailesi’ne, Yemek Sepeti’ne ve global firma DSV’ye ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi her zaman yanımızda oldular. Bu kupanın çok uzun hikâyesi var. Kelimeler yetmez ama sadece şunu söyleyeyim. Ben bu takımla gurur duyuyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.