BASKETBOL

Başantrenörümüz Valerie Garnier ile oyuncularımız, Botaş galibiyetini değerlendirdi

23 Mart 2024 Cumartesi 21:55

Başantrenörümüz Valerie Garnier ile oyuncularımızdan Sevgi Uzun ve Tilbe Şenyürek, Botaş’ı 89-56 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
 
Valerie Garnier, “Play-off’larda serilerin ilk maçı çok önemli oluyor. Biz bunu yansıtmaya çalıştık. Özellikle maçın ikinci yarısında çok iyi bir savunma performansı gösterdik. O da sahaya etki etti. Aynı zamanda rakip takımda Weaver’ı da 0 sayıda tuttuk. Bunlar bizim için iyi göstergeler.” dedi.
 
Sevgi Uzun, “Müdafaada güzel bir mücadele verdik. Yarın tekrar idman yapıp ikinci maç için yola çıkacağız. Play-off’lar her maçta çok çekişmeli. Öneminin farkındayız. O yüzden elimizden geldiğince çok ciddi hazırlanıyoruz. Galip geldiğimiz için mutluyuz ama hiçbir şey bitmiş değil. Oradan da galibiyetle ayrılıp yarı finale çıkmak istiyoruz.” diye konuştu.
 
Tilbe Şenyürek, “Farklı kazandık. İnşallah deplasmanda da kazanıp 2’de 2 yaparak yarı final oynamak istiyoruz. Ligde fire vereceğimizi düşünmüyorum. İnşallah EuroLeague’de de aynı şekilde.” ifadelerini kullandı.