BASKETBOL

Sezonu iki kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding’in idari kadrosu basınla buluştu

05 Mayıs 2023 Cuma 15:36

Cumhuriyetimizin 100. yılında hem Avrupa Şampiyonu hem de ING KBSL Nilay Aydoğan Sezonu şampiyonluğuna ulaşarak tarihi bir başarıya imza atan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın idari kadrosu, basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

1907 Fenerbahçe Derneğimizin bünyesinde kapılarını açan ve aynı zamanda takımımızın da sponsorları arasında yer alan Mahkeme Lokantası’nın ev sahipliğindeki organizasyonda Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş ve Yönetim Kurulu Üyemiz Can Gebetaş ile Genel Menajerimizin Arzu Özyiğit hazır bulundu.

Basın mensupları, öğle yemeği eşliğinde yapılan toplantıda merak ettikleri pek çok konu hakkında sorular sordu.

Organizasyonun sonunda EuroLeague ve Türkiye Ligi kupalarımızın da yer aldığı toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Arzu Özyiğit: Çok güzel bir organizasyonda bir araya geldik

Organizasyonu Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendiren Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın Genel Menajeri, “Çok güzel bir organizasyonda bir araya geldik. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Hem sezon içerisinde hem de sezon sonrasında başarılarımızı kutlamak için bugün burada bizi yalnız bırakmadılar. Her zaman destek oluyorlar. Böyle büyük bir başarı sonrasında yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz. Böyle özel günlerde bir araya gelerek bu buluşmaları anlamlı kılacağız." ifadelerini kullandı.

Fotoğraflar: Altan Göçer

Basın Fotoğrafları