BASKETBOL

Başantrenörümüz Marina Maljkovic ve oyuncularımız Galatasaray Çağdaş Faktoring galibiyetini değerlendirdi

20 Nisan 2023 Perşembe 22:10

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu yarı final serisi ikinci maçında Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 87-78 yenerek seriyi 2-0'a getirdi ve adını finale yazdırdı. Müsabakanın ardından Başantrenörümüz Marina Maljkovic ile oyuncularımız Emma Meesseman ve Olcay Çakır Turgut Fenerbahçe TV'ye konuştu.
 
Maçla ilgili Marina Maljkovic maçla ilgili, “Şu anki şartlara bakacak olursak fikstürün zorluğundan dolayı böyle zorlu bir maç bekliyorduk. Rakibimiz güçlü bir takım. İyi bir takım olunca böyle şartları da yenmeniz ve ona göre mücadele etmeniz gerekiyor. Bugün de rakip takım iyi bir performans ortaya koydu. Bu şartları da birleştirince bizim için zor bir maç oldu.” dedi.
 
26 sayı kaydeden Emma Meesseman, “Önemli olan kazanmamız. Taraftarlara güzel bir maç izlettik. Şartları birleştirince böyle bir maç olması normal. Önemli olan sonunda galip gelmek. Bunun için mutluyuz.” diye konuştu.
 
Kaptanımız Olcay Çakır Turgut ise, “İsteğimizin dışında basketbol oyandık. Yorgunluk var. Bunları bahane olarak söylemek istemiyorum. Daha iyisini yapmalıydık. Bunlardan ders çıkaracağız. Final serisine başlıyoruz. Çok iyi basketbol oynamamız lazım. Toparlanıp, çalışmalara başlayıp final maçlarına başlayacağız.” ifadelerini kullandı.