BASKETBOL

Başantrenörümüz Marina Maljkovic, şampiyonluğu değerlendirdi

25 Nisan 2023 Salı 20:46

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Marina Maljkovic, elde edilen 17. şampiyonluğu yayıncı kuruluşa değerlendirdi.
 
Basketbolcularımızı tebrik eden Maljkovic, “Tüm tebriği sporcularım hak ediyor. İnanılmaz bir performans gösterdiler. Ev sahibi avantajı rakibimizdeydi ama oraya gidip inanılmaz bir fikstür sonrası iki maçı da kazanmasını bildik. Burada üçüncü maçı da kazanarak bu akşamı yaşıyoruz harika taraftarımızın nünde. Onlara armağan ediyoruz. Ayrıca bu sene İdil gibi Fenerbahçe’nin geleceğe yönelik oyuncularının olduğunu gösterme şansımız oldu. Bu müsabakalarda çok önemli rol oynadı. Tüm oyuncularım tebriği hak ediyor.” dedi.
 
Kadın sporlarına gösterilen ilgiye dair sorulan soruya Başantrenörümüz, “İki kulübün başkanı, tüm federasyonun burada olması, taraftarların ilgisi, sokaktaki ilgi... Kadın sporlarında Türkiye çok büyük saygıyı hak ediyor. Bizi daha fazla takip etsinler. Çok daha fazla saygıyı hak ediyoruz. Bizi izlemeye devam etsinler. Buradaki kadın sporcular bunu hak ediyor, buna değer.” diye konuştu.