BASKETBOL

Başantrenörümüz Marina Maljkovic ve oyuncularımız Çankaya Üniversitesi galibiyetini değerlendirdi

22 Mart 2023 Çarşamba 15:52

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonunun 22. haftasında (erteleme maçı) Çankaya Üniversitesi'ni 105-44 mağlup ettiği müsabakanın ardından Başantrenörümüz Marina Maljkovic ve oyuncularımız İdil Saçalır, Elif İstanbulluoğlu ve Manolya Kurtulmuş Fenerbahçe TV’ye konuştu.
 
Gençlerin performansına değinen Başantrenörümüz Marina Maljkovic, “İki günde bir maç vardı bu periyoda kadar. Şimdi birkaç gün aramız olacak. Bu noktada böyle bir maçta gençleri kullanabilmemiz, daha az süre alan tüm oyuncuları kullanabilmemiz iyi oldu. Onlar da fena iş çıkarmadılar. Devamını getirmelerini ümit ediyoruz.” dedi.
 
Karşılaşmayı 13 sayıyla tamamlayan İdil Saçalır, “Güzel bir galibiyetti. Fırsat yakaladık ve bu fırsatı iyi değerlendirdik. Takımdaki herkes skor buldu. Keyifli bir maç oldu.” şeklinde konuştu.
 
9 sayı üreten Elif İstanbulluoğlu, “Hepimizin skor bulduğu güzel bir maçtı. Final Four’a kalan sürede hepimiz kendimizi geliştirebildiğimiz kadar geliştireceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
16 sayıyla takımın en skoreri olan Manolya Kurtulmuş ise, “Herkesin maça katkısının olması mutluluk veriyor. Final Four’a kadar Türkiye Ligi’nde maçları olabildiğince iyi geçirip Final Four’a iyi hazırlanmak istiyoruz. Bu maçı böyle kazandığımız için mutluyuz. Çok iyi antrenman yapıyoruz. Takım olarak birbirimize çok alıştık. Bunu yüksek seviyede tutmak istiyoruz. Umarım Final Four’a kadar bu tempoyu sürdürebiliriz." açıklamasında bulundu.