BASKETBOL

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Ford Puma araç kazanma şansı devam ediyor

29 Mart 2024 Cuma 11:27

Fenerbahçe Beko’nun birbirinden heyecanlı maçlarına ev sahipliği yapan ve ülkemizde basketbolun kalbinin attığı yer olan Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda 2022-23 sezonunda başlayan özel etkinlik, yepyeni haliyle 2023-24 sezonunda da devam ediyor.
 
29 Mart Cuma günü (bugün) 20.45’te oynanacak Alba Berlin maçıyla devam edecek uygulamayla taraftarlarımız, Fenerbahçe Beko’nun EuroLeague’de oynayacağı tüm iç saha maçlarında düzenlenecek şut yarışmasıyla, Ford Puma marka araç kazanma şansı elde edecek.
 
Fenerbahçe Beko – Alba Berlin maçı öncesinde düzenlenecek Ford Puma ödüllü şut yarışmasının katılım koşulları şu şekildedir:
 
Yarışmaya katılım koşulları legal metni
 
Yarışma, Aktif Gençlik Sportif Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Tic. A.Ş. adına MPİ’nin 27.03.2024 tarih ve E-58259698-255.05.02-54512 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir.
 
Yarışma, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu içerisinde 20.03.2024 tarihinde oynanacak Fenerbahçe Beko – Alba Berlin basketbol maçı öncesi maça gelen seyircilerin spor faaliyetlerine katılımını artırmak amacı ile üç aşamalı beceri ve yeteneğe dayalı yarışma planlaması yapılmıştır.
 
Yarışma sonucunda ikramiye olarak 1 kişiye sağ köşe noktadan başarılı üçlük atış sonucunda Fenerbahçe Beko Yellow oyuncağı, sağ forvet noktasından başarılı üçlük atış sonucunda imzalı Fenerbahçe Beko Forması, tepe noktadan başarılı üçlük atış sonrasında Timberland marka Ford saat, sol forvet noktasından başarılı üçlük atış sonrasında Fenerbahçe Beko'nun bir Euroleague deplasman karşılaşmasında 2 kişilik takımla seyahat hakkı, tüm şutlar sonrası sol köşe noktadan da başarılı atış sonucunda 2022 Model Ford Puma Style 1.0L Ecoboost 125PS Otomobil ikramiyesi verilecektir.
 
1.Tur Katılım;
 
• Ülker Spor ve Etkinlik Salonu içerisinde, dört farklı yönde bulunan tribünler, kamera yönü referans alınarak Kuzey, Güney, Doğu ve Batı (Farklı yönlerde bulunan bu tribünlere, aynı yönde bulunan localar, saha içi koltukları ve üst kat tribünleri de dahildir) yönlerine ayrılacak şekilde dörde bölünür,
 
• Maçtan önce MC anonsu ve yönlendirmesi ile maç sloganı verilecek olup ilgili tribünlerden sırasıyla (Kuzey- Doğu-Güney-Batı olacak şekilde) ayağa kalkmaları ve yüksek sesleri ile maç sloganını bağırarak birlikte söylemleri istenecek. (Tribünlerin sınırları MC anonsu ve küp ekran görselleri ile taraftarlara bildirilecektir)
 
• Sırası ile ilgili tribünlerden sloganlar atılırken, daha önceden salonda belirlenmiş Fenerbahçe Beko yetkilileri desibel ölçme cihazı ile sırasıyla tribünleri gezerek ilgili tribünlerin yüksek sesleri ile maç sloganı söyleyen katılımcıların tribün bazlı ses desibellerini ölçecekler.
 
• Desibel ölçme cihazı ile belirlenen sloganı diğer tribünlere en yüksek çıkan tribün 1. Turun galibi olacaktır.
 
2.Tur Katılım;
 
• Maç başladıktan sonraki 1. periyot arasında tribünün koltuk numaraları dikkate alınarak 1 aday yarışmacı belirlemek üzere koltuk sıra numaraları üzerinden dijital ortamda kura yöntemi ile seçilerek yarışmanın 3. tur katılımcısı belirlenir.
 
3.Tur Katılım;
 
• Son tur şut yarışması olarak belirlenmiş olup 1 aday maçın seyrine bağlı olarak 1. periyot veya 3.periyot arasında sahaya davet edilir.
 
• Şut atışları 30 saniye içinde gerçekleşecektir; şut atışının gerçekleşeceği pota yönü esas alınarak, üçlük çizgisi sınırı dışından 5 farklı bölgeden ( sırasıyla sağ köşe noktası, sağ forvet noktası, tepe noktası, sol forvet noktası, sol köşe noktası) şut atışı denenir. Sıralı noktalardan şut atışını başarılı bir şekilde gerçekleştirmeyen yarışmacı bir sonraki noktaya geçemez.
 
• Atışlar üçlük çizgisinin dışından olmalı, çizginin üstüne veya iç kısmına basıldığı takdirde şutlar başarılı olsa dahi geçersiz sayılacaktır.
 
• Sağ köşe noktadan başarılı üçlük atışı neticesinde ödül olarak Fenerbahçe Beko Yellow oyuncağı verilecektir.
 
• Sağ forvet noktasından başarılı üçlük atışı neticesinde takım imzalı Fenerbahçe Beko forması verilecektir.
 
• Tepe noktadan başarılı üçlük atışı neticesinde Timberland marka Ford saat verilecektir.
 
• Sol forvet noktasından başarılı üçlük atışı neticesinde Fenerbahçe Beko'nun bir Euroleague deplasman karşılaşmasında 2 kişilik takımla seyahat hakkı verilecektir.
 
• Tüm şutlar sonrası sol köşe noktadan da başarılı belirlenen kurallar çerçevesinde başarı ile tamamlayan katılımcı büyük ikramiye 2022 model Ford Puma Style 1.0L Ecoboost 125PS 7 ileri araç ödülü kazanacaktır.
 
• Noktalardan başarılı şutları gerçekleştiren oyuncular bir önceki noktanın da ödülünü kazanırlar. Örneğin Tepe noktasında kadar gelen fakat tepe noktasından şutu gerçekleştiremeyen katılımcı, sağ köşe ve sağ forvet ödüllerini kazanmış olurlar.
 
• Kampanyaya yapılan katılımlar ücretsizdir.
 
• Katılımcılar sadece kendileri adına yarışmaya katılabilirler, başkası adına katılım yapılamaz.
 
• Kura yöntemi ile son tur şut atma yarışmasına seçilecek 1 kişi yarışmaya katılmak istemezse, yeni 1 yarışma belirlemek için tekrar koltuk numaraları üzerinden kura çekilecektir.
 
• AKTİF GENÇLİK SPORTİF YATIRIM VE YÖNETİM HİZM.TİC.A.Ş Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. çalışanları ve 18 yaşından küçükler düzenlenen piyango ve yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.
 
• İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.