BASKETBOL

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, Tofaş galibiyetini değerlendirdi

27 Mayıs 2023 Cumartesi 22:47

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-off çeyrek final ilk maçında Tofaş’ı 93-78 yendiği maçın ardından Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu.

Öncelikle maçı değerlendiren ve taraftarlarımızı çağrıda bulunan Başantrenörümüz, “Herkesi tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyet. Metacan’ın eksikliği var, en kısa sürede dönmesini bekliyoruz. Herkes bugün katkıda bulundu. Özellikle Şehmus bencten gelip, inanılmaz katkı verdi. Bir süredir de çok iyi idman yapıyor. Bütün takım katkı verdi. Şimdi Tofaş deplasmanına gideceğiz. Tofaş çok iyi takım, kendi sahalarında güzel bir atmosferde oynanacaklar. Bugün burada daha fazla taraftar beklentim vardı. Bilmiyorum, çok mu önemsemediler. Gelenlere çok teşekkür ediyorum. Şimdi Bursa’ya gittiğimizde tamamen dolu bir salonda oynayacağız. Bizim de, oyuncularımızın da desteğe ihtiyacı var. Taraftarlarımızdan lütfen gelmelerini istiyoruz.” dedi.

Serinin ikinci maçı içinse Itoudis, “Şu anda seride 1-0 öndeyiz ama oradaki kaybettiğimiz maçlardan öğrenmemiz gereken şeyler var. Hatalarımıza bakacağız, analiz edeceğiz ve daha akıllı oynamaya çalışacağız. Yüksek seviyede rekabet etmemiz gerekiyor. Her maçın önemi var.” değerlendirmesinde bulundu.