BASKETBOL

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Ford Puma araç kazanma şansı devam ediyor!

24 Mart 2023 Cuma 11:22

Fenerbahçe Beko’nun birbirinden heyecanlı maçlarına ev sahipliği yapan ve ülkemizde basketbolun kalbinin attığı yer olan Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenen Ford Puma marka araç ödüllü şut yarışması heyecanı devam ediyor.
 
24 Mart Cuma günü (bugün) 20.45’te oynanacak Zalgiris Kaunas karşılaşmasında da devam edecek uygulamayla taraftarlarımız, Ford Puma marka araç ödüllü şut yarışması ile buluşacak.
 
Bu yarışma, Fenerbahçe Beko’nun EuroLeague’de 2022-23 sezonunda oynayacağı tüm iç saha maçlarında düzenlenmeye devam edecek.
 
Fenerbahçe Beko –  Zalgiris Kaunas maçı öncesinde düzenlenecek Ford Puma ödüllü şut yarışmasının katılım koşulları şu şekildedir:
 
Yarışmaya Katılım Koşulları Legal Metni:
 
Yarışma, Aktif  Gençlik  Sportif  Yatırım  ve  Yönetim  Hizmetleri  Tic.  A.Ş. adına MPİ’nin 22.03.2023 tarih ve E-24951361-255.05.02-34737 Sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir.
 
Yarışma, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu içerisinde 24.03.2023 tarihinde oynanacak Fenerbahçe Beko–Zalgiris Kaunas basket maçı 15 dakika öncesinde maça gelen seyircilerin spor faaliyetlerine katılımını artırmak amacı ile üç aşamalı beceri ve yeteneğe dayalı planlanmıştır.
 
Yarışma sonucunda ikramiye olarak 2022 model Ford Puma Style 1.0L Ecoboost 125PS 7 ileri araç ikramiyesi verilecektir.
 
1. Tur Katılım;
 
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu içerisinde, dört farklı yönde bulunan tribünler, kamera yönü referans alınarak Kuzey, Güney, Doğu ve Batı (Farklı yönlerde bulunan bu tribünlere, aynı yönde bulunan localar, saha içi koltukları ve üst kat tribünleri de dahildir) yönlerine ayrılacak şekilde dörde bölünür,
 
Maçtan önce MC anonsu ve yönlendirmesi ile maç sloganı verilecek olup ilgili tribünlerden sırasıyla (Kuzey-Doğu-Güney-Batı olacak şekilde) ayağa kalkmaları ve yüksek sesleri ile maç sloganını bağırarak birlikte söylemleri istenecek. (Tribünlerin sınırları MC anonsu ve küp ekran görselleri ile taraftarlara bildirilecektir)
 
Sırası ile ilgili tribünlerden sloganlar atılırken, daha önceden salonda belirlenmiş yetkiler desibel ölçme cihazı ile sırasıyla tribünleri gezerek ilgili tribünlerin yüksek sesleri ile maç sloganı söyleyen katılımcıların tribün bazlı ses desibellerini ölçecekler.
 
 Desibel ölçme cihazı ile belirlenen sloganı diğer tribünlere en yüksek çıkan tribün 1. Turun galibi olacaktır.
 
2. Tur Katılım;
 
Maç başladıktan sonraki arada 1. olan tribünün koltuk numaraları dikkate alınarak 1 aday belirlemek üzere koltuk sıra numaraları üzerinden dijital ortamda kura yöntemi ile seçilerek yarışmanın 3. tur katılımcısı belirlenir.
 
3. Tur Katılım;
 
Son tur şut yarışması olarak belirlenmiş olup 1 aday periyot arasında sahaya davet edilir.
 
Şut atışı; şut atışının gerçekleşeceği pota yönü esas alınarak, orta saha çizgisi gerisinden otuz saniye içinde 1 adet şut atışı yapması istenir. Orta saha çizgisi önünden veya üzerinden gerçekleştirilecek atış başarılı olsa dahi geçersiz sayılacaktır.
 
Tek şut atışını belirlenen kurallar çerçevesinde başarı ile tamamlayan katılımcı ikramiye kazanacaktır.
Kazanan duyurusu 24.03.2023 tarihinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu içerisinde yapılacak.
 
Kampanyaya yapılan katılımlar ücretsizdir.
 
Katılımcılar sadece kendileri adına yarışmaya katılabilirler, başkası adına katılım yapılamaz.
 
Kura yöntemi ile son tur şut atma yarışmasına seçilecek 1 kişi yarışmaya katılmak istemezse, yeni 1 yarışma belirlemek için tekrar koltuk numaraları üzerinden kura çekilecektir.
 
AKTİF GENÇLİK SPORTİF YATIRIM VE YÖNETİM HİZM. TİC. A.Ş Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. çalışanları ve 18 yaşından küçükler düzenlenen piyango ve yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.
 
İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.