BASKETBOL

Fenerbahçe Beko'nun ilk iki iç saha maçı, özel bir paket ile satışa sunuluyor

22 Eylül 2021 Çarşamba 14:11

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak iki karşılaşma ile uzun bir aranın ardından Turkish Airlines EuroLeague ve ING Basketbol Süper Ligi kulvarlarında taraftarlarımızla buluşuyor.

Yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasına 26 Eylül Pazar günü 20.15’te Darüşşafaka Tekfen deplasmanında çıkacak Fenerbahçe Beko, evimiz Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda parkeye çıkmak için gün sayıyor. Mücadele edeceği tüm kulvarlarda yeni zaferler elde etmeyi amaçlayan Fenerbahçe Beko’nun Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı ilk iki resmi karşılaşma, özel bir fiyatlandırma ve paket ile satışa sunuluyor.

Ekibimizin 1 Ekim Cuma günü 20.45’te Kızılyıldız’ı ağırlayacağı EuroLeague normal sezon birinci hafta maçının yanı sıra, 3 Ekim Pazar günü 20.15’te Aliağa Petkim Spor ile oynayacağı ING Basketbol Süper Ligi normal sezon ikinci hafta karşılaşması, “Eve Dönüş” paketi adı altında, taraftarlarımızla ilk buluşma niteliği taşıyacak bu maçlara özel bir fiyatlandırma ile satışa sunulacaktır.

İki karşılaşmayı kapsayacak şekilde satışa açılacak paketin satış takvimi ve fiyatları şu şekildedir:

Satış planı (passo.com.tr üzerinden):

23 Eylül Perşembe günü 15.00 itibariyle - ön satış – 2019-2020 sezonu kombine sahipleri (1 adet)
24 Eylül Cuma günü 15.00 itibariyle - ön satış – Kongre ve Divan Kurulu üyeleri (1 adet)
25 Eylül Cumartesi günü 15.00 itibariyle - ön satış – Taraftar Kart sahipleri ve Fenercell faturalı hat aboneleri (1 adet)
26 Eylül Pazar günü 15.00 itibariyle  – Genel Satış (1 adet)

Bilet satışları, Kızılyıldız ve Aliağa Petkim Spor maçlarını kapsayacak şekilde yapılacaktır.

Bilet fiyatları:

Saha içi A-D-G sıraları: ₺1.300
Saha içi B-E-H sıraları: ₺1.150
Saha içi C-F-J sıraları: ₺1.050
Localar: ₺600
346 (Açık Loca): ₺450
Kategori 1: ₺350
Sky Lounge: ₺275
Kategori 2: ₺220
Kategori 3: ₺175
Kategori 4: ₺140
Kategori 5: ₺90
Kategori 6: ₺80
Kategori 7: ₺70
Öğrenci Tribünü: ₺35

Önemli hatırlatmalar:

2021-22 sezonunda basketbol müsabakalarında uygulanacak Covid-19 tedbirleri protokolüne göre;

- Sezon boyunca maçlarda, Türkiye Basketbol Federasyonunun yeni tip koronavirüsle ilgili açıkladığı tedbirler uygulanacak ve salon kapasitesinin yüzde 50'si kadar seyirci alınacaktır.

- Aşı takvimini tamamlamış kişiler son aşı tarihini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır.

- Covid-19 geçirmiş ve izolasyon süreçlerini tamamlamış kişiler 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır.

- 12 yaşını tamamlamış ve henüz Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakalardan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucu negatif olması şartıyla salona alınacaktır.

- Saha kenarından müsabakaları izleyecek kişiler de dahil olmak üzere yukarıda belirtilen şartlara uymayan kişilere bilet satışı yapılmayacaktır. Seyircilerin salona girişlerinde bilet kontrolü ile birlikte aşı kartı ve HES kodu kontrolü de yapılacaktır.

- Maça giriş için gerekli olan tüm sağlık kuralları için: www.tbf.org.tr/haber/2021-2022-sezonunda-uygulanacak-covid-19-tedbirleri-protokolu-guncellendi-13092021

Fenerbahçe Beko’nun Turkish Airlines Euroleague ve ING Basketbol Süper Ligi maçlarının biletleri yalnızca PASSO aracılığıyla satılmaktadır. Farklı platformlarda satışa açılan maç biletlerine itibar edilmemesi önemle rica olunur. 

Basketbol karşılaşmalarına girişlerde ve bilet alımlarında PASSOLİG kart zorunluluğu bulunmamaktadır. Taraftarlarımız, www.passo.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya var olan üyelik ile web sayfasına giriş yaparak bilet alımı gerçekleştirebilirler.

Öğrenci bileti satışları, genel satış başlangıcıyla (26 Eylül Pazar günü) Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi bilet gişesinden ve 30 Eylül Perşembe gününden itibaren Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden yapılacaktır.