BASKETBOL

Jan Vesely ve Nando De Colo’dan galibiyet değerlendirmesi

09 Aralık 2021 Perşembe 22:23

Turkish Airlines EuroLeague’in 14. haftasında konuk olduğumuz Zenit St. Petersburg’u 86-80 mağlup eden Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızda Jan Vesely ve Nando de Colo yayıncı kuruluşa konuştu.
 
Jan Vesely: Herkes her noktada çok iyi savaştı
 
Kaydettiği 32 sayıyla EuroLeague sayı rekorunu kıran Jan Vesely, “Takımın en iyi maçlarından birini sergilediğini belirten Vesely, “Herkes her noktada çok iyi savaştı. Marko Guduric’in bugün takımda olmaması rotasyonu biraz daha farklı kıldı. Herkes biraz daha fazla savaşmak, mücadele etmek durumundaydı. Sistemden hiç kopmadık. Bana göre ikinci yarıda özellikle rakibin ribauntlarını en aza indirgedik.” dedi.
 
Kendi performansıyla ilgili Vesely, “Maçı kazanmak için oynadım. Bu tabii ki önemli ama çok iyi hissettiğim bir maçta bunu gerçekleştirdim.” diye konuştu.
 
Nando de Colo: Tüm maçlarda kazanmaya odaklıyız
 
Zenit St. Petersburg karşısında kaydettiği 18 sayıyla galibiyete önemli katkı veren Nando De Colo ise, “Tüm maçlarda kazanmaya odaklıyız. En iyi maçlarımızdan birini çıkardık. Maçı kazanmak önemliydi, bireysel performanslar değil. Marko için ve burada olmayan oyuncularımız için kazandık. Bu önemliydi. Şimdi hep beraber EuroLeague’de devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.