BASKETBOL

Başantrenörümüz Igor Kokoskov ve Dyshawn Pierre’in maç önü görüşleri

29 Aralık 2020 Salı 15:40

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Igor Kokoskov ve oyuncumuz Dyshawn Pierre, THY EuroLeague’in 17.haftasında 30 Aralık Çarşamba günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda, ASVEL ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundular.

Atletik ve enerjik bir takıma karşı oynayacaklarını ve oyunu kontrol etmeleri gereken taraf olduklarını vurgulayan Başantrenörümüz Igor Kokoskov, “ASVEL’in mevcut galibiyet sayısı, onların nasıl bir takım olduğunu anlatmaya yetmiyor. Bugüne kadar kaybetseler bile hep rakiplerine zor anlar yaşatmayı başardılar. Karşımızda çok atletik ve enerjik bir takım olacağını biliyoruz. Sert ve iyi oynuyorlar. Oyunu kontrol etmeli ve boyalı alanı korumalıyız. Maçın kilit noktaları bunlar olacak. ASVEL çok iyi bir takım ve bu sezon çok iyi basketbol oynuyorlar.” dedi.

Olympiacos karşısında olduğu gibi savaşmaları gerektiğini dile getiren Dyshawn Pierre ise “ASVEL, atletizm seviyesi çok yüksek bir takım. Sıralamada aşağıda gözükseler de bu sezon EuroLeague’de birçok önemli galibiyete imza attılar. Bu maçı çok önemsememiz gerektiğini biliyoruz ve son Olympiacos karşılaşmasında olduğu gibi savaşmalıyız.” şeklinde konuştu.