BASKETBOL

Zeljko Obradovic ile James Nunnally’nin maç önü görüşleri

13 Ocak 2020 Pazartesi 18:06

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 19. hafta maçında ASVEL’i konuk ediyor. 14 Ocak Salı günü (yarın) 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile Birleşik Amerikalı oyuncumuz James Nunnally açıklamalarda bulundu.
 
Zeljko Obradovic, Fransız temsilcisinin hücum ribauntları ile hızlı hücumlarına dikkat edilmesi gerektiğini vurgularken; James Nunnally ise Asvel karşısında takım oyunu oynanması gerektiğini söyledi ve taraftarlarımıza destek çağrısında bulundu.
 
Zeljko Obradovic, “Son karşılaşmalarda sergilediğimiz oyunu tekrar etmemiz gerekiyor. ASVEL bu yıl çok iyi basketbol oynayan ekiplerden biri ve çok agresifler. Onların hücum ribaundu gücüne ve hızlı hücumlarına dikkat etmeliyiz. Aynı zamanda tam saha presi de çok iyi uygulayabiliyorlar. Bu yönlerine adapte olabilmeli ve top kayıplarımızı sınırlı tutarak oyunu kontrol edebilmeliyiz. Elbette taraftarlarımızın da salondaki yerlerini alarak iyi bir maç çıkarmamıza yardımcı olmalarını diliyorum.” dedi.
 
James Nunnally ise, “ASVEL sert basketbol oynayan, atletik ve agresif bir takım. Bizim için önemli olan doğru basketbolu oynamak olacak. Birlikte oynamalı ve onların fiziksel oyununa cevap verebilmeliyiz. Bizim için oldukça zorlu bir hafta olacak. Taraftarlarımızın yanımızda olarak bize destek vermelerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.