BASKETBOL

Jan Vesely ve Kostas Sloukas Alba Berlin galibiyetini değerlendirdi

30 Ocak 2020 Perşembe 23:39

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın, Alba Berlin karşısındaki skorer isimleri Jan Vesely ve Kostas Sloukas, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Jan Vesely: Takımıma yardımcı olabildiğim için mutluyum

İlk yarıya oranla ikinci yarıda topun kıymetini daha iyi bildiklerini dile getiren Vesely, “Açıkçası farkı top kayıpları yarattı diyebilirim. İlk yarıda çok fazla top kaybettik. İkinci yarıda topun kıymetini daha çok ve daha iyi bildik. Bu sayede kazandık. Sakatlık sonrasında halen kendimi bulmaya çalışıyorum. Daha iyi form tutmaya çalışıyorum. Şu anda iyi hissediyorum ve takıma yardımcı olabildiğim için mutluyum.” dedi.

Taraftarımızın Mercedes-Benz Arena’da yarattığı atmosfere de değinen Jan Vesely, “Taraftar harika. Onlar bizi deplasmanda da destekliyorlar. Harika bir atmosfer yarattılar ve bize çok yardımcı oldular. Onlara galibiyeti verebildiysek ne mutlu bize.” diyerek sözlerini noktaladı.

Kostas Sloukas: Sert oynadık ve bu sayede kazandık

Kostas Sloukas ise, “Takımın galibiyetinden dolayı gurur duyuyorum. Sekiz yaşından buna basketbol oynayan bir çocuk için 2000 sayı barajını geçmek harika, gurur duyuyorum. Ama şimdi çok daha fazla çalışacağım. Bu daha çok çalışmak için bana motivasyon sağlıyor. Maçın ikinci yarısında çok daha iyi oynadık. Çok iyi işler yaptık. İkinci yarıda kritik anlarda çok daha iyiydik. Sert oynadık ve bu sayede kazandık.” şeklinde bir açıklamada bulundu.