BASKETBOL

Fenerbahçe Beko kombine ve bilet kullanım esasları

13 Ekim 2019 Pazar 14:41

2019 – 2020 sezonu Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda ev sahibi statüsünde oynayacağı maçlarda günlük bilet satış ve kombine/günlük bilet kullanımına dair detaylar aşağıdaki gibidir. Kombine ve bilet girişlerinde PASSOLİG kartlar kullanılamayacaktır.
 
Taraftarlarımız, günlük maç biletlerini www.passo.com.tr web sitesinin yanı sıra, mücadeleden bir gün önce ve maç gününde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi maraton tribünü bilet gişesinden ise biletlerin satışa açıldığı tarihten itibaren her gün yapılacaktır.
 
Basketbol karşılaşmalarına girişlerde, bilet alımlarında ve transfer işlemlerinde PASSOLİG kart zorunluluğu bulunmamaktadır. www.passo.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya bir üyeliğiniz var ise üyeliğinize giriş yaparak bilet alımı gerçekleştirebilirsiniz.
 
1) KOMBİNE BİLET (BİREYSEL&KURUMSAL)
 
a) Kombine Görüntüleme ve Maça Giriş: 2019 – 2020 sezonu Fenerbahçe Beko basketbol kombine sahipleri, kombinelerini sadece www.passo.com.tr sitesi üzerinden görüntüleyebilirler. PASSO Mobil Uygulaması üzerinden basketbol kombinesi ve biletlerine ait detaylar görüntülenemez ve maçlara giriş yapılamaz.
 
- Üye girişi sonrası sağ üst köşede yer alan üyelik ismine tıklanır.
- Açılan “profilim” sayfasından “kombinelerim”, ardından da “etkinlik kombinelerim” sekmesi seçilir.
- Kombine bilgilerinizin altında kombinenizi kullanabileceğiniz aktif maç/maçlar listelenir.
 
- Kombine sahipleri giriş yapacakları karşılaşmalara ait maç giriş barkodlarını karşılaşmalar satışa açıldıkça göreceklerdir. Her karşılaşma için ayrı bir barkod oluşacaktır. Aynı barkod diğer karşılaşmalarda kullanılamaz.
- Mobil telefonunuzdan ilgili maç için çıkan QR barkodu turnikelere okutarak müsabakaya giriş sağlayabilirsiniz.
- Akıllı telefon kullanmayan kombine sahipleri maç başına 1 kereye mahsus olmak üzere maç günü ve maçtan bir gün önce Ülker Spor ve Etkinlik Salonu gişelerinden kombineleri yerine kağıt bilet bastırabilirler ve bu biletlerle maça giriş yapabilirler.
 
b) Kombine Maçlık Transfer: 2019 – 2020 sezonu Fenerbahçe Beko Basketbol kombine sahipleri gidemeyecekleri maçlar için kombinelerini dilerlerse başka bir kişiye online olarak tek maçlık olarak transfer edebileceklerdir.
 
Basketbol kombinenizi başka bir Passo üyesine göndermek için;
 
- www.passo.com.tr sitesine üye girişi yapılır. ( https://www.passo.com.tr/tr/giris )
- Üye girişi sonrası sağ üst köşede yer alan üyelik ismine tıklanır.
- Açılan “profilim” sayfasından “kombinelerim”, ardından da “etkinlik kombinelerim” sekmesi seçilir.
- Kombine bilgilerinizin altında kombinenizi kullanabileceğiniz aktif maç/maçlar listelenir.
- Transfer etmek istediğiniz maç bilgisinde yer alan transfer kutucuğuna koltuğunuzu göndermek istediğiniz kişinin www.passo.com.tr kullanıcı adı (e-mail) yazılır ve “transfer et” butonu tıklanır. Transfer işlemlerinde bileti transfer alacak kişinin mutlaka www.passo.com.tr üyeliği olması gerekmektedir ve bilet transferi sadece üyelik kullanıcı adında verilen e-mail adresine yapılabilir.
- Transfer işlemi tamamlandıktan sonra transfer edilen kişi koltuğunu www.passo.com.tr hesabında “profilim>biletlerim>etkinlik biletlerim” altında görüntüleyebilir ve bilet bilgisinde çıkacak QR kodu turnikeye okutarak müsabakaya giriş yapabilir.
 
- Transferler sadece www.passo.com.tr sitesi üzerinden sadece www.passo.com.tr internet sitesi üyelerine yapılabilecektir.
- Basketbol karşılaşmalarına girişlerde, bilet alımlarında ve transfer işlemlerinde PASSOLİG kart zorunluluğu bulunmamaktadır. www.passo.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya bir üyeliğiniz var ise web sayfasına üyeliğiniz ile giriş yaparak bilet alımı gerçekleştirebilirsiniz.
- Bir başkasına transfer edilen koltuk iptal edilemez. Bilet transferi alan kişi koltuğunu kendi www.passo.com.tr hesabı üzerinden kombine sahibine geri transfer edebilir.
 
2) GÜNLÜK BİLET
 
a) Online Satış:
 
- www.passo.com.tr üzerinden yapılan maçlık bilet satışları sadece www.passo.com.tr üyelerine yapılacaktır.
- Maçlık bilet satışlarında ve girişlerinde PASSOLİG kartlar kullanılamayacaktır.
- www.passo.com.tr adresinden günlük bilet almış kişiler biletlerini www.passo.com.tr hesabında “profilim>biletlerim>etkinlik biletlerim” altında görüntüleyebilir ve bilet bilgisinde altında çıkacak QR kodu turnikeye okutarak müsabakaya giriş yapabilir.
- Taraftarlarımız www.passo.com.tr web sitesinden alacakları biletlerde Gişeden Teslimat seçeneği dışında  QR Bilet seçeneğini seçerek bilet alımlarını gerçekleştirebilirler.
- QR Bilet seçeneği ile bilet alan taraftarlar www.passo.com.tr sayfamızda bulunan “Proflilim – Biletlerim – Etkinlik Biletlerim” bölümünden  biletlerini görüntüleyebilir ve bilet bilgisinde çıkacak QR kodu turnikeye okutarak müsabakaya giriş yapabilir.
 
b) Gişe Satışı:
 
Gişe satışları www.passo.com.tr üyeliği zorunluluğu aranmaksızın kağıt bilet olarak yapılacaktır.