BASKETBOL

Travelzone Group, Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın ‘Tekerlekli Sandalye Arkası’ sponsoru oldu

21 Mart 2023 Salı 17:00

Ligde geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan, bu sezon da hem ligde hem de Avrupa’da şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın ‘Tekerlekli Sandalye Arkası”sponsorluğu için Travelzone Group ile anlaşma sağlandı.

“Travelzone ile dünyada yeni yerleri keşfedin” sloganıyla Türkiye, İtalya ve Tayland’da hizmet veren destinasyon yönetimi markalarından Travelzone Group logosu, 2022-2023 sezonu boyunca Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın tekerlekli sandalye arkasında yer alacak.

Travelzone’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Travelzone Group

Türkiye, İtalya ve Tayland’da ofisleri bulunan Travelzone Group; dış turizm, tur operatörleri, seyahat acenteleri, toplantı planlayıcıları, teşvik gezileri ve özelleştirilmiş seyahat düzenlemeleri seyahat acentalarına yurtdışı turistik hizmetler sunmaktadır.

Dünyada 80 üzerinde ülkeye turistik operasyonlar yapan Travelzone, yeni yerler keşfetmek için geniş tedarikçi ağı, profesyonel ekibi ve seyahat hizmetleri tecrübesiyle yaratıcı ve uyarlanabilir stratejiler sunmaktadır.