BASKETBOL

Başantrenörümüz Can Aksu ve oyuncumuz İbrahim Yavuz açıklamalarda bulundu

11 Mart 2023 Cumartesi 22:04

Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Başantrenörü Can Aksu ile oyuncumuz İbrahim Yavuz, İzmir BBSK’yı eleyerek EuroCup 2 final grubuna hak kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Can Aksu: Fenerbahçe müzesine bir Avrupa Kupası daha getirmek istiyoruz

Bu turnuvaya iyi hazırlandıklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Başantrenörümüz Can Aksu, “Çok mutluyuz. İspanya’ya gitmemiz için bu turu geçmemiz gerekiyordu. EuroCup 3’te kupamız var. Şimdi EuroCup 2’yi kazanmak istiyoruz. Sonrasında Şampiyonlar Ligi’ne katılıp, orada da şampiyon olmak istiyoruz. 3 gün boyunca bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu şampiyona için iyi çalıştık. Oyuncularım da istedikleri her şeyi yaptılar. İzmir de iyi takım. Genç ve dinamikler. Onların da EuroCup 3’te kupa alacaklarına inanıyorum. İnşallah ülkemize iki kupa getireceğiz. Fenerbahçe camiasına teşekkür ediyorum. İlk adımı attık. İspanya’dan da iyi sonuçla dönüp, Fenerbahçe müzesine bir Avrupa Kupası daha koyup, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Oyuncumuz İbrahim Yavuz: İnşallah bu sezonun ilk kupası EuroCup 2 olur

Başarılı oyuncumuz İbrahim Yavuz da, “Bu turnuvaya çok iyi hazırlanmıştık. Çok mutluyuz. Asıl hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon olmak. Çok iyi ve güçlü bir takımız. Basamakları tek tek çıkıyoruz. Bütün arkadaşlarımız tebrik ediyorum, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezonun ilk kupası EuroCup 2 olur” diye konuştu.