ATLETİZM

RAMİL GULİYEV, RM İSTANBUL’UN DESTEĞİYLE YENİ ZAFERLERE KOŞACAK

13 Mart 2019 Çarşamba 15:14

Elde ettiği başarılarla bizleri defalarca kez gururlandıran, 200 metrede Dünya ve Avrupa şampiyonu olan milli atletimiz Ramil Guliyev’e RM İstanbul Reklamcılık A.Ş sponsor oldu.

Ülkemizde sporun birçok branşında gelişime katkı sağlayan, birçok takım ve bireysel branşlarda ulusal ve uluslararası turnuvalara sporcu yetiştiren Fenerbahçe Spor Kulübü, sahip olduğu spor kulübü geleneklerini devam ettirmek adına çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının imza töreni Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde gerçekleştirildi. Törene Yönetim Kurulu Üyelerimizden Kemal Danabaş, Sertaç Komsuoğlu ve Turhan Şahin ile RM İstanbul Reklamcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı, Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya ve Atletizm Şube Sorumlumuz Gürsel Özyurt katıldı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Danabaş: Ramil’in olimpiyat madalyası gururunu ülkemiz ve camiamız ile hep birlikte paylaşmak dileği ile

Ramil Guliyev ile RM İstanbul Reklamcılık AŞ’nin sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulunan Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Danabaş; “Fenerbahçe, ülkemizin en büyük, dünyanın sayılı spor kulüplerinden biri. Dünya ve Avrupa Şampiyonu Atletimiz Ramil Guliyev de hem Fenerbahçemizin hem de ülkemizin gururu.

Atletizmden yelkene masa tenisinden küreğe birçok farklı arenada sporcular yetiştiriyoruz. Gençlerin sporla buluşması, ülkemizi ve kulübümüzü gerek ulusal gerekse uluslararası arenalarda başarılarla temsil etmeleri adına önemli bir misyon üstleniyoruz.

Türk sporunun lokomotifi olarak Ramil gibi sporcuları desteklemek ve bayrağımızı en iyi yerlerde dalgalandırmak Fenerbahçe’nin en önemli görevlerinden ve en büyük gururlarından diyebiliriz.

Ramil’in en büyük hayali Türkiye adına olimpiyat meşalesini taşımak. Fenerbahçe olarak bizim için Türk sporu adına daha mutlu eden ne olabilir ki?

Amatör branşların gelişmesi, sporcuların yetişmesi için en önemli konulardan biri de sponsor desteği. Fenerbahçe olarak Başkanımızın da desteği ile sporcularımıza her şeyi sunuyoruz ancak özellikle amatör branşlarda markaların desteği çok önemli. Bu noktada amatör branşlarımızdan kadın voleybolda Opet'e, erkek basketbolda Beko’ya, yelkende ise Doğuş Grubu’na sponsorlukları için teşekkür ediyoruz.

Olimpiyat yolundaki milli sporcumuz Ramil Guliyev’e sponsor olan RM İstanbul Reklamcılık A.Ş.’ye ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu’na da teşekkür ediyoruz.

İnşallah Ramil’in olimpiyat madalyası gururunu ülkemiz ve camiamız ile hep birlikte paylaşmak dileği ile”
 dedi.

RM İstanbul Reklamcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı: Bundan sonra da bu tarz sponsorluklarımız devam edecek

Milli atlete destek olan RM İstanbul Reklamcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı, “RM İstanbul olarak, Dünya Şampiyonu Atletimiz Ramil Guliyev’in sponsorluğunu üstlenmiş bulunmaktayız. Türk bayrağının uluslararası organizasyonlarda dalgalanmasına bir nebze de olsa katkımız olması bizlere büyük bir gurur vermektedir” dedi.

Ülkemizin ve dünyanın en önde gelen markalarına hizmet veren ve alanında bir dünya markası olmayı hedefleyen RM İstanbul’un bu hedefinin, Ramil Guliyev’in başarılı spor kariyeriyle birebir örtüştüğünü ifade eden Akıncı, “Sporun ve sporcunun gelişmesi, sevdirilmesi, geniş toplum katmanlarına yaygınlaştırılması için yalnızca kamunun çaba göstermesi yeterli olmaz. Özel sektörün de spora ve sporcuya destek vermesi şart. Biz de kuruluşumuzun en önemli misyonlarından birisi olan, toplumsal kalkınmaya destek misyonu çerçevesinde bu sponsorluğa imza atmış bulunuyoruz. İmkanlarımız çerçevesinde bundan sonra da bu tarz sponsorluklarımız devam edecek” dedi.

Ramil Guliyev: Bu destekle daha iyi dereceler yapacağız
Dünya ve Avrupa şampiyonu atletimiz Ramil Guliyev de, kendisine sponsor olan RM İstanbul Reklamcılık A.Ş’ye teşekkür etti. Özellikle amatör branşlardaki sponsor desteğinin önemine dikkat çeken Ramil, "Bu destekle daha iyi dereceler yapacağız" dedi. 


Ramil Guliyev

Kulübümüz adına sayısız şampiyonluklar ve altın madalyalar kazanan Ramil Guliyev,
Atletizm’de uluslararası platformda ilk altın madalyayı ülkemize kazandıran, Balkan, Avrupa ve Türkiye’de yılın atleti ödülünü kazanan sporcumuz.

Aynı zamanda her yıl düzenlenen GQ Men of the Year ödüllerinde de “Yılın Sporcusu” ödülünü kazanmıştı.

Şimdi Mayıs ayında başlayacak olan Diamond League, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonalarının ardından en büyük hedef 2020 Tokyo Olimpiyatlarında da ülkemize madalyalar kazandırmak için antrenmanlarına devam ediyor.

RM Istanbul Reklamcılık A.Ş

RM İstanbul Reklamcılık A.Ş., kurulduğu günden bu yana güvenilir ve kaliteli  hizmet anlayışı ile farklı  sektörlerde ülkemizin ve dünyanın önde gelen markalarının kurumsal kimlik uygulamalarındaki en önemli çözüm ortaklarından biridir.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları