FUTBOL

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu

27 Nisan 2024 Cumartesi 22:08

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Beşiktaş karşısında aldığımız 2-1’lik galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Öncelikle karşılaşmayı değerlendiren İsmail Kartal, “Kazanmak için sahaya çıktık. İyi hazırlanmıştık. Maça çok iyi başladık. Oyuncularımdan ne istediysem hepsini başlangıçta çok çok iyi yaptılar. İlk 15 dakikada 2-3 tane net pozisyonlarımız vardı. Çok tempolu ve yüksek enerji ile maça başladık. Yüksek enerjili ve tempolu oyunumuz tribünleri de çok motive etti. Onlar da takımımızı çok iyi desteklediler. Rakibin 25. dakikada bir oyuncusu atıldı, biz de 30. dakikada bir gol bulduk.  Rakip 10 kişi kaldıktan ve gol yedikten sonra geri çekilince üretkenlik anlamında az pozisyona girebildik. Daha az üretmeye başladık. İlk devreyi 1-0 önde bitirdik. Devre arasında oyuncularla yaptığımız toplantıda, 1-0’ın bize yetmeyeceğini, 2’yi, 3’ü, 4’ü bulmamız gerektiğini ve son dönemlerde rakibimiz burada 10 kişi kalsa da buradan puanla ayrıldığını anlattık. Oyuna nasıl başladıysak aynı şekilde devam etmemizin gerektiğini oyuncularımızla konuştuk. İkinci yarı 2. golü bulduk ama 3’ü, 4’ü de bulabilirdik. Yine çok net pozisyonlarımız vardı. Oyunun son bölümünde Cenk’in attığı golle maç 2-1 bitti. Maçı kazanmasını bildik. 3 puanı aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. İsmail’e üzüldük. Ayağında bir sakatlık var. Oyundan çıkmak zorunda kaldı. Mecburi değişiklik yaptık. Sonucunu yarın sağlık ekibimizden öğreneceğiz. Maçın başından sonuna kadar takımımızı çok iyi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

İlk on birde Dzeko yerine Batshuayi tercihi içinse İsmail Kartal, “Biz bir takımız. Maç maç düşünüyoruz. Takımda herkesin birbirine saygısı var. Bu maçta Batshuayi’nin oynamasının daha doğru olacağını düşündük. Bu yönde de çalıştık. Kendisi hafta içi yaptığımız antrenmanda iyi bir performans ortaya koydu. Bu akşamki tercihimiz Batshuayi’den yana oldu.” yanıtını verdi.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, sözlerini Avrupa Şampiyonu olan boksörlerimiz Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli’yi tebrik ederek noktaladı.