YÜZME

Yüzme Şubemiz kadrosunu rekortmen sporcu Bera Kayra Sarıkaya’yla güçlendirdi

16 Aralık 2022 Cuma 10:05

Başarılarına yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdüren Yüzme Şubemiz kadrosunu, Okyanus Koleji Kulübü altyapısında yetişen Türkiye rekortmeni Bera Kayra Sarıkaya’yla kadrosunu güçlendirdi.
 
Bu kapsamda Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay ile Yüzme Şubemizin Sorumlusu Uğur Orel Oral Okyanus Koleji’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
 
Okyanus Koleji’nin Kemerburgaz’daki kampüsünde gerçekleşen ziyarette Yöneticimiz İlker Dinçay ile Şube Sorumlumuz Uğur Orel Oral, Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray ve Okyanus Koleji Sportif Direktörü İbrahim Cengiz’le bir araya geldi.  Ziyarette Yüzme Şubemizin yeni transferi yıldız erkekler kategorisinde Türkiye şampiyonlukları ve rekorlarının sahibi olan Bera Kayra Sarıkaya da yer aldı.
 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay: Bütün şubelerimize yatırım yapmaya, araştırmaya, geliştirmeye, gençleri kazanmaya devam edeceğiz
 
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Yöneticimiz İlker Dinçay, şu ifadeleri kullandı:
 
“Hocalarımızın araştırmasıyla Okyanus Koleji gibi okullarda taramalar yapıyoruz. Zaten halihazırda okul takımında yüzüyor. Derecelerini de tespit ettik. Kendisini kazandırmak istediler. Bizim için aslında önemli bir şeye de vesile oldu. Okyanus Koleji gibi köklü bir kurumla bir iş birliği içerisine girmiş olduk. Bunlar çok kıymetli beraberlikler. Bunu pekiştirmeyi amaçlıyoruz. İnşallah buradan daha iyi sporcular alacağız, Fenerbahçe’ye, ülkeye daha büyük katkılar vereceğiz bu iş birlikleriyle.
 
Biz kadın erkek 11 branşta mücadele ediyoruz. Fenerbahçe mücadele ettiği her branşta tepeye oynar. Her zaman bu böyle oldu ve böyle olmaya devam edecek. Bütün şubelerimize yatırım yapmaya, araştırmaya, geliştirmeye, gençleri kazanmaya devam edeceğiz.”

Basın Fotoğrafları