YÜKSEK DİVAN KURULU

Kongre üyeliğinde 40 ve 60. yıllarını dolduran YDK Üyelerimize plaketleri takdim edildi

19 Nisan 2024 Cuma 21:01

Fenerbahçe Spor Kulübü Üyeliği’nde ocak ve nisan dönemlerinde 40. ve 60. yıllarını dolduran Yüksek Divan Kurulu (YDK) Üyelerimiz düzenlenen törenle plaket ve rozetlerini aldı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen törene Başkanımız Ali Y. Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt, Esin Güral Argat, Selma Altay Rodopman ve Bekir İrdem ile Ocak 2024 ve Nisan 2024 dönemlerinde 40. ve 60. yıllarını dolduran kongre üyelerimiz katıldı.

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar'ın açılış konuşmasıyla başlayan törende daha sonra plaket takdimine geçildi. Başkanımız Ali Y. Koç, Yüksek Divan Kurulu Üyelerimize plaket ve rozetlerini takdim etti.

Ardından kürsüye gelen Başkanımız Ali Y. Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Üyeliği’nde 40. ve 60. yıllarını dolduran üyelerimizi tebrik etti.

Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

40. yılını dolduran ve plaket alan üyelerimiz: Mehmet Serdar Gürel, Halil İbrahim Yalçın, Kaya Açıkgöz, Ecvet     Derman, Gözen  Ekal, Selim Topaloğlu, Mustafa Ünal Başaran, İsmail Doğan Seven, Cemal Aktürk, Mustafa Haldun Unan, Turgut Bayramoğlu, Ethem Ayhan Kurtoğlu, Sait Yılmaz, Cem Erdem, Recep Pancar, Emre Dağdeviren, Mehmet Erkan Başak, Alaettin Pancaroğlu, Ramazan Erdoğan Yalman, Aytuğ Güney, Hilmi Suha Özan, Nafize Aysen Kalkatçı, Mustafa Reşit Garip, Mehmet Vodina, Özcan Arıca, Yermiya Yılmaz Penso, Cavit Bozok,Cem Nimir, Bedri Çalışkan, Kadir Teoman Fanuscu, Kadir Özgen, Ercan Kentkuran, Yılmaz Hakan Karadayı, Mustafa Noyan Bengisu

60. yılını dolduran ve plaket alan üyemiz: Ahmet Ölçen

Basın Fotoğrafları