VOLEYBOL

VakıfBank 3-0 Fenerbahçe Opet (Kupa Voley finali)

30 Nisan 2023 Pazar 17:38

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu Final maçında VakıfBank ile karşılaşan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, müsabakadan 3-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın setleri 25-15, 25-23 ve 29-27 sonuçlandı.  
 
İzmir’in ev sahipliğinde Atatürk Voleybol Salonu’nda düzenlenen final maçına taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterirken, karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da takip etti.

Sarı Melekler maça Melissa Vargas, Arina Fedorovtseva, Eda Erdem Dündar, Macris, Ana Cristina, Aslı Kalaç altısı ve libero Gizem Örge’yle başladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçta ilk bölümde Gabi, ikinci bölümde Egonu ile etkili olan VakıfBank karşısında seti 25-15 mağlup tamamlayan Fenerbahçe Opet, ikinci sette Vargas’ın kullandığı servis turunda yakaladığı 5-0’lık seriyle 12-10 öne geçti. Karşılıklı sayılara sahne olan ikinci seti de 25-23 geride tamamlayan Sarı Melekler, üçüncü setin sonunda 24-20 geriden gelerek, 25-24 öne geçmesine rağmen seti 29-27 geride tamamladı ve maçtan 3-0 mağlup ayrıldı. Vargas 17, Arina 10, Ana Cristina 9 sayıyla en skorer isimlerimiz oldu.

AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu’nu ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımıza ikincilik madalyalarını TVF Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mustafa Alpaslan, TVF Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ufuk Demirkılıç ve AXA Sigorta Hukuk, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Başkanı Onur Koçkar, ikincilik şiltini de AXA Sigorta Bireysel Teknik ve Sağlık Başkanı Sanem Çıngay Buçukoğlu takdim etti.
 

Fotoğraflar: Altan Göçer

Basın Fotoğrafları