VOLEYBOL

VakıfBank 0–3 Fenerbahçe Opet

06 Nisan 2023 Perşembe 20:51

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında VakıfBank’a konuk oldu. Sarı Melekler baştan sona üstün oynadığı maçı 3-0 kazandı ve final yolunda önemli avantaj elde etti. Karşılaşmanın setleri 10-25, 23-25, 20-25 tamamlandı. 19 sayıyla oynayan oyuncumuz ​Melissa Vargas, maçın skoreri oldu ve MVP seçildi. Bu maçın rövanşı 13 Nisan Perşembe akşamı Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanan maçta taraftarlarımız deplasman tribünündeki yerini alırken, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt, M. Kemal Danabaş ve İlker Dinçay da karşılaşmayı takip etti.

Mücadeleye Melissa Vargas, Hristina Vuchkova, Macris Carneiro, Arina Fedorovtseva, Eda Erdem Dündar, Ana Cristina De Souza altısı ve libero Gizem Örge ile başlayan Sarı Melekler; sette ilk bölümü 6-12 önde geçti. Çok rahat bir oyunla farkı açan Sarı Melekler, ilk seti 10-25 önde tamamladı.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. (11-11)  İki takımın da birbirine üstünlük kuramadığı sette skor 23-23’te bir kez daha eşitlendi. Cansu’nun kullandığı servis turunda iki sayı alan Sarı Melekler, seti 23-25 kazandı.

Üçüncü sete 4-0’lık seri ile başlayan Fenerbahçe Opet, Ana Cristina De Souza ile skoru 10-16’ya getirdi. Ev sahibi takımın geri dönüş çabasına izin vermeyen Zoran Terzic’in öğrencileri seti 20-25, maçı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız

Fotoğraflar: Altan Göçer

Basın Fotoğrafları