VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi’nde play-off etabına yükseldi

15 Şubat 2023 Çarşamba 18:23

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubundaki altıncı ve son maçında ŁKS Commercecon ŁÓDŹ ile karşılaştı.
 
Ev sahipliğimizde İstanbul’da oynanması gereken ancak yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle ülkemizdeki tüm ulusal ve uluslararası spor faaliyetlerinin ertelenmesi üzerine Max-Schmeling-Halle Berlin’de oynanan maçı 3-0 kazanan Takımımız, grubunu ikinci sırada tamamladı ve adını play-off etabına yazdırdı. Karşılaşmanın setleri 25-22, 25-16 ve 28-26 tamamlandı.

Karşılaşmayı 31 sayıyla tamamlayan Melissa Vargas maçın MVP'si seçildi.
 
Müsabaka öncesinde ülkemizde meydana gelen deprem faciası sebebiyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken; voleybolcularımız sahaya siyah kurdele takarak çıktılar.
 
Güvenlik gerekçesiyle taraftarların alınmadığı maçı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da izledi.
 
Tarafsız sahada oynanan maça Takımımız; Arina Fedorovtseva, Hristina Vuchkova, Macris Carneiro, Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas, Ana Cristina De Souza altısı ile liberolar Gizem Örge ve Cansu Çetin’le başladı.
 
Dengeli geçen ilk seti 25-22 kazanan Sarı Melekler, ikinci sette ise rahat bir oyun sergiledi ve 25-16’lık set skoruyla maç skorunu 2-0’a getirdi. Özellikle son bölümü büyük çekişmeye sahne olan üçüncü seti de 28-26 kazanan Takımımız karşılaşmayı 3-0 kazandı ve CEV Şampiyonlar Ligi’nde D Grubunu ikinci sırada tamamlayarak play-off etabına yükseldi.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Basın Fotoğrafları