VOLEYBOL

Gizem Örge, Sarıyer Belediyesi galibiyetini değerlendirdi

27 Ocak 2023 Cuma 15:56

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Sarıyer Belediyesi’ni 3-0 yendiği maçın ardından oyuncumuz Gizem Örge, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Öncelikle karşılaşmayı değerlendiren ve ardından bireysel performansıyla ilgili konuşan milli libero, CEV Şampiyonlar Ligi içinse şunları söyledi:  

“Keyifli bir maçtı. Bugün tek aksadığımız noktanın servis manşet olduğunu söyleyebilirim. Net bir skor oldu. Yeni gelen oyuncularımızın da katkısıyla güzel bir ivme yakaladık. Her gün daha iyiye gidiyoruz. İyi defans yaptık. Net bir oyun vardı. Takımın oyunu iyiydi. Bu da sonucu getirdi.

Alabildiğim her topu savunmada almaya çalışıyorum. Geçen sene biraz top paylaşımında kararsızlıklar oluyordu ama takım arkadaşlarım da benimle oynamaya alıştıkları için artık herkes topları bana bırakıyor. Güzel bir sistem oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk etapta istediğimiz sonuçları alamadık ama son dönemde dediğim gibi takımın yakaladığı ivme umut verici. Stuttgart maçında da bunu biraz gösterdik. Bundaki sonraki maçlarımızda daha iyi performansla grubumuzu geçip, yolumuza bakacağız.”