VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet Takımımızın genç oyuncuları ve altyapı sporcuları hakkında bilgilendirme

09 Ağustos 2022 Salı 16:58

Fenerbahçe Opet Takımımızın genç oyuncularından Lila Şengün önümüzdeki sezon için Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Sarıyer Belediyespor’a, Sude Naz Uzun ise Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden PTT Spor'a kiralandı. Hilal Kocakara ile altyapı sporcumuz Seher Aksoy da 2022/23 sezonunda Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Bolu Belediyespor'da kiralık olarak forma giyecek.

Altyapı sporcularımızdan Miray Gözübüyük ve Berre İnce ile de 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı. Miray Gözübüyük önümüzdeki sezon Fenerbahçe Opet Takımımızın geniş kadrosunda yer alacak ve Sigorta Shop Kadınlar 1.Lig ekiplerinden Karşıyaka Spor Kulübü'nde çifte lisanslı olarak forma giyecek. Berre İnce ise gelecek sezon için Sigorta Shop Kadınlar 1.Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne kiralandı.

Öte yandan altyapı sporcularımızdan Selin Aşlayan ve Nil Okur Amerika’da Michigan State University’de, Melisa İlter ise Amerika’da Indiana University Bloomington’da sporcu bursu ile eğitim görecektir.
 
Tüm sporcularımıza başarılar dileriz.