VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 2-3 VakıfBank

09 Mayıs 2022 Pazartesi 21:26

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi Final Etabı dördüncü maçında VakıfBank’ı ağırladı. Sarı Melekler setlerini; 25-23, 25-19, 19-25, 14-25, 14-16 geride tamamladığı maçı 3-2 kaybetti.
 
Bu skorun ardından final serisinde durum 2-2’ye geldi. Şampiyonun belli olacağı serinin beşinci ve son maçı 12 Mayıs Perşembe günü VakıfBank’ın ev sahipliğinde VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanacak. Saat 19.00’da başlayacak bu mücadele TRT Spor’dan yayınlanacak.
 
Melissa Vargas kaydettiği 32 sayıyla maçın skoreri olurken; Arina Fedorovtseva ise 22 sayı kaydetti.
 
Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda tribünleri dolduran taraftarlarımızın tezahüratlarıyla takımımıza itici güç olduğu karşılaşmayı Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt, Ahmet Ketenci, Mustafa Kemal Danabaş, Can Gebetaş, İlker Dinçay ve Bekir İrdem ile Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve eski Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük de izledi.
 
Takımımız maça; Melissa Vargas, Meliha İsmailoğlu, Naz Aydemir Akyol, Eda Erdem Dündar, Mina Popovic, Arina Fedorovtseva altısı ve libero Gizem Örge’yle başladı.
 
Fenerbahçemizin 6 hata, konuk ekibin ise 11 hatayla oynadığı ilk set Sarı Meleklerin 25-23 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci sette Melissa Vargas ile Arina Fedorovtseva’nın önderliğinde etkili hücumlarla oynayan Fenerbahçe Opet, bu seti de 25-19 kazanarak maç skorunu 2-0’a getirdi. Üçüncü seti 19-25, dördüncü seti de 14-25 kaybeden Sarı Melekler, son sete Arina, Eda ve Melissa’nın kaydettiği 5-0’lık seriyle başladı: 5-1. Beşinci setin ilerleyen bölümünde fark 1 sayıya inince Başantrenörümüz Zoran Terzic’ten mola geldi: 6-5. Saha değişimine 8-7 önde giren Sarı Melekler, son bölümü büyük çekişmeye sahne olan seti 14-16, maçı da 3-2 kaybetti.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları