VOLEYBOL

Galatasaray HDI Sigorta 0–3 Fenerbahçe Opet

20 Kasım 2022 Pazar 16:19

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 6. hafta maçında Galatasaray HDI Sigorta’ya konuk oldu. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan derbi maçını 3-0 kazanan Sarı Melekler, bu sonuçla ligdeki 4. galibiyetini alırken, rakibine de bu sezon ligdeki ilk mağlubiyetini aldırdı. Karşılaşmanın setleri; 16-25, 19-25, 20-25 sonuçlandı.

Karşılaşmayı Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Simla Türker Bayazıt, Esin Güral Argat ve Can Gebetaş da izledi.

Fenerbahçe Opet mücadeleye;Anna Lazareva, Aslı Kalaç, Ana Cristina de Souza, Buse Ünal, Eda Erdem Dündar, Arina Fedorovtseva ve liberolar Gizem Örge ve Cansu Çetin ile başladı.

Karşılıklı sayıların (9-9) ardından Ana Cristina de Souza, Arina Fedorovtseva ve Eda Erdem Dündar ile etkili olan ve skoru 14-20’ye taşıyan Sarı Melekler, Aslı Kalaç’la sete noktayı koydu: (16-25)
 
Etkili başladığı ikinci sette ev sahibi ekibin 4 sayılık serisine 7 sayılık seri ile yanıt veren Fenerbahçe Opet, seti de 19-25 kazandı.
 
Fenerbahçe Opet, maçın başından itibaren rakibine kabul ettirdiği üstün oyununu üçüncü sete de taşıdı ve Arina Fedorovtseva’nın sayısıyla seti 20-25, maçı da 3-0 kazandı.

Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi 7. hafta maçında Aydın BŞB'yi konuk edecek. 23 Kasım Çarşamba günü Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 19:00'da başlayacak.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Basın Fotoğrafları